Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Visma Management Trainee

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vårt främsta fokus är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för våra kunder. Vi äger hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Hos oss kan du arbeta med bland annat systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Just nu pågår det bland annat ökade satsningar inom machine learning, artificiell intelligens och big data i syfte att ytterligare effektivisera våra kunders affärsprocesser.

- Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen, Vi leder den!

Triggas du av kombinationen IT och Management? Drivs du av att få ta stort eget ansvar, leda projekt och arbeta proaktivt för IT-branschens utveckling?

Under Vismas Management Trainee program får du från dag ett ansvara för ledning, planering och genomförande av strategiska projekt inom flera olika affärsområden på Visma. Traineeåret innebär att du kommer arbeta i sammanlagt fem olika projekt som alla väljs med omsorg och baseras på reella business case som är betydelsefulla för Vismas framtida utveckling. Projekten är varierande och anpassas efter din akademiska bakgrund, men du förväntas även kliva utanför din komfortzon och utmanas inom andra områden. Tidigare trainees har drivit projekt inom exempelvis: IT-strategi, M&A, customer experience, dataanalys, machine learning och digital marknadsföring.

Dessutom innefattar ditt traineeår även att du ska lära känna Vismas företagskultur och bygga ett värdefullt yrkesnätverk inom koncernen. Efter ditt traineeår övergår du till en fast position, och får då en unik möjlighet att hitta en roll inom Visma som matchar dina framtidsvisioner och ambitioner.

De första två månaderna som Management Trainee spenderar du på Vismas huvudkontor i Oslo tillsammans med övriga nordiska Management Trainees. Vår geografiska närvaro skapar därefter möjlighet att önska projekt på kontoren i Sverige såväl som utomlands. Vi har många Management Traineer som gjort projekt i bland annat Holland, på Irland eller i våra nordiska grannländer.

Ditt år som Management Trainee är upplagt så att du kommer erbjudas flera interna utbildningar och konferenser och under de olika projektens gång kommer du arbeta nära och få stöd från projektägare och seniora kollegor. Du kommer dessutom ha nära kontakt med projektkoordinator och din personliga mentor där ni tillsammans planerar för framtida karriärvägar samt säkerställa både personlig och professionell utveckling under året som Management Trainee hos Visma. Tidigare Management Trainees innehar idag betydelsefulla positioner inom Visma som exempelvis: Business Improvement Manager, Customer Experience Manager, M&A Manager, Project Manager, Sales Director och Financial Manager.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2021

Tillträde

Våren 2021

Utbildning

Examen på masternivå inom Data/IT/Management

Utland

Förstå två månaderna i Oslo, därefter valfritt med stora valmöjligheter.

Kontaktperson

Kajza Zellman Sjööblom, kajza.zellman@visma.com

Ansökan

Mer info inom kort

Startsidan

https://www.visma.se/karriar-pa-visma/nyexade-och-studenter/management-trainee/

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer