Vattenfall Nuclear Trainee Program

Världen är i stort behov av att hitta nya alternativa sätt för mer klimatsmart energiförsörjning och uppvärmning av hushåll, industrier och städer och vi på
Vattenfall  strävar efter att accelerera och möjliggöra ett klimatsmart liv.

All vår verksamhet bedrivs i syfte att åstadkomma en marknadsmässig avkastning samtidigt som vi ska vara ett av de bolag som leder utvecklingen mot en miljömässigt hållbar energiproduktion.

Vi är en av Europas största återförsäljare av värme och el och en av de största värmeproducenterna. Vattenfalls huvudmarknader är Danmark, Finland, Nederländerna, Tyskland, Storbritannien och Sverige. Koncernen har cirka 20 000 medarbetare.
Moderbolaget, Vattenfall AB, är helägt av svenska staten och har sitt huvudkontor i Solna.

Kärnkraft motsvarar i snitt 40% av svensk elproduktion och kommer att ha en avgörande roll i Sveriges energiproduktion under en lång tid framöver.
Vattenfalls kärnkraft utvecklas ständigt. I smått och stort sker innovationer med hjälp av kunskaper och korsbefruktningar från ingenjörsvetenskapens alla områden. Ett exempel är undervattenskameran i Ringhals, som med extrem noggrannhet inspekterar reaktortanken. Lösningen med robotkameran är unik och har uppmärksammats världen över.

Om programmet
Vi på Vattenfall söker nu 17 trainees till vårt nya Nuclear Trainee Program. Programmet startar den 5:e mars 2018 och varar i ett år, och därefter fortsätter anställningen. Redan nu kan du göra en intresseanmälan. Sen får du en påminnelse inför 2 oktober då Vattenfall öppnar för ansökningar.

Som utvald i Vattenfalls Nuclear Trainee Program får du möjlighet att utveckla dina yrkesmässiga och personliga färdigheter i en koncern som är ledande i den fossilfria kärnkraften. Missa inte denna karriärstart!

Som trainee får du möjlighet att under ett års tid utveckla dina yrkesmässiga och personliga färdigheter inom kärnkraften. Vi ger dig utbildning och förbereder dig för framtida utmaningar. Programmet handlar om att få dig att växa och utvecklas, både som individ och som en del av en grupp under kontinuerlig coachning och utbildning.
Om du siktar på att jobba som energiexpert, nytänkande chef eller projektledare inom kärnkraften, då är Vattenfall rätt ställe för dig. Vi behöver skickliga ledare inom alla sektorer.

Programmet innehåller seminarier, arbetsrotation, egna arbeten och mycket nätverkande. Det kommer att bli ett roligt och lärorikt år för dig.

Kravprofil:

  • Högskole-/Civilingenjör
  • Max 5 års erfarenhet efter examen
  • Framtida ledare och specialister
  • Svenska
  • Engelska
  • Miljöpassion
  • Öppen för rotation

Programinformation

Ansök senast

Information kommer senare

Tillträde

Information kommer senare

Utbildning

Högskole-/Civilingenjör

Utland

Nej

Kontaktperson

Malin Alexis Nordin, 08-73 955 03, malin.alexisnordin@vattenfall.com eller Sara Sahl, sara.sahl@vattenfall.com, 08-73 956 28

Ansökan

https://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/student/karnkraftstrainee

Startsidan

http://www.vattenfall.se/nucleartrainee

Följ oss i sociala media
Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer

TRAINEENYHET2017-09-15, Vattenfall Nuclear Trainee Program startar i mars 2018 med ansökan senast 2 oktober - 24 november 2017.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-03-09, Vattenfall International Trainee Programme startar hösten 2019 med ansökan våren 2019.

Läs mer