Traineeprogrammet - Familjen Helsingborg

Bli en del av ett härligt team
Som trainee kommer du att driva ett projekt tillsammans med dina traineekollegor på tio procent av arbetstiden. Du kommer att arbeta i en dynamisk grupp då traineerna har olika utbildningsbakgrunder. Ni får utbildning i gruppdynamik och projektledning för att ni ska bli ett så effektivt team som möjligt.

Två arbetsplatser
Under traineeprogrammet arbetar du i två kommuner. Den första perioden varar ett halvår, sedan gör du ett utbyte under fyra månader i en annan kommun för att sedan återvända till din första kommun. Utbytet ger nya perspektiv, kunskaper och kontakter. På båda arbetsplatserna kommer du att ha en handledare som har löpande avstämningar med dig. Traineeprogrammet pågår under 16 månader och du är under denna period visstidsanställd i en utav kommunerna i Familjen Helsingborg.

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt 2019

Tillträde

Eventuellt 2019

Utbildning

IT-ingenjör, Digitalisering, Statsvetare, Statistiker, Samhällsvetare, VA-ingenjör, GIS, Marknadsföring, Logistik, Fastighetsförvaltning, Management.

Utland

Nej

Startsidan
Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer

TRAINEENYHET2018-02-15, Traineeprogrammet - Familjen Helsingborg startar 1 september 2018 med ansökan senast 18 mars 2018.

Läs mer