Premium-banner2-1400-x-235-px.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Header_1040x390.png
jm-logo_logo_image_wide_JM.png

Traineeprogram Projektutveckling 2021

Skriv historia med oss
Vi vill att du ska vara en av dem som tillsammans med oss bygger framtidens samhällen och bidrar till att hållbara stadsdelar kan växa fram.

Om Traineeprogrammet
Vårt tvååriga traineeprogram består av sammanlagt fem block: två inom produktion, ett block inom projektering, ett block inom projektledning inklusive marknad och försäljning samt ett block inom verksamhetsutveckling eller centrala inköp. Blocken är både praktiskt och teoretiskt inriktade. Efter varje avslutat block samlas alla traineer för en gemensam teorivecka med fokus på ledarskap och personlig utveckling. Under ett av de fem blocken kommer du att vara placerad på en annan ort eller region.

Till ditt stöd under de praktiska delarna av programmet har du en egen handledare och såklart trevliga, hjälpsamma kollegor. Målet är att du efter traineeperioden blir en av våra projekteringsledare, för att på sikt ta dig an andra ledarroller hos oss, exempelvis som regionchef eller i en position i ledningsgruppen. Under själva traineeperioden kommer du mer få en generalistroll och specialistkunskaperna kommer du sedan få längs vägen.

Har du frågor om JMs traineeprogram är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Christina Cronvall, christina.cronvall@jm.se eller Anna Wikström anna.wikstrom@jm.se.

Följ våra traineer
Våra traineer Sara, Henrik, Fredrik, Linnea, Emelia och Anna bloggar om vardagen hos oss, läs traineebloggen här.

Vi erbjuder
Vi vill säkerställa att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Välkommen och skriv historia med oss!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2021

Tillträde

Hösten 2021

Utbildning

Civilingenjör inom samhällsbyggnad/väg- och vatten, lantmäteri, arkitektur, industriell ekonomi

Utland

Delvis

Kontaktperson

Christina Cronvall, christina.cronvall@jm.se

Ansökan

Startsidan

http://www.jm.se/trainee

Följ oss i sociala media