Traineeprogram Projektutveckling 2018

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.

JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. 
Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Nu söker vi talanger till vårt traineeprogram med inriktning projektutveckling som startar i augusti 2018. För oss är det viktigt med långsiktighet och för att säkra vår ledarförsörjning över tid ger vi våra nya traineer de bästa förutsättningarna för att kunna fortsätta sin resa inom JM. Traineeprogrammet löper över två år och på sikt ser vi att du kommer ta dig an olika ledarroller hos oss. Vi behöver med andra ord dig som har potential att bli en nyckelperson inom JM och som vill bidra till att utveckla vår verksamhet.  

Som trainee anställs du inom JM med placering i någon av våra regioner; Stockholm, Göteborg, Malmö eller Uppsala, alternativt inom JM Entreprenad med placering i Stockholm. Vi söker även traineer till vår verksamhet i Norge och Finland.  

Programmet
JMs traineeprogram är både praktiskt och teoretiskt inriktat. Du kommer att arbeta inom olika områden på JM under programmets gång och därigenom få kunskap om vår affär, våra processer och vår kultur. Programmet består av fem block som pågår under cirka fem månader vardera. Efter varje block följer en vecka då du tillsammans med övriga traineer får teoretisk påfyllnad med fokus på ledarskap och personlig utveckling. Under ett av blocken är du placerad på annan ort eller region. Dina traineekollegor från Sverige, Norge och Finland kommer du främst att träffa under teoriveckorna. 

Som trainee på JM öppnas dörren till en spännande karriär. Efter programmets slut är du redo för en ny befattning som Projekteringsledare. På sikt vill vi att du ska fortsätta utvecklas som projektledare och därefter nå högre befattningar inom JM. Vårt mål är att du får en tydlig karriärväg med inriktning på att få en roll inom JMs projektutvecklingsorganisation, men det är viktigt att du själv bidrar till att göra traineeperioden till den plattform du vill ha för din fortsatta karriär. 

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2019

Tillträde

Hösten 2019

Utbildning

Civilingenjör inom samhällsbyggnad/väg- och vatten, lantmäteri, arkitektur, industriell ekonomi

Utland

Delvis

Kontaktperson

Christina Cronvall, christina.cronvall@jm.se

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://www.jm.se/trainee

Följ oss i sociala media