Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Traineeprogram OKQ8 Scandinavia

OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad.

Är du nyexaminerad med en masterutbildning? Är du en affärsdriven person som gillar förändring, nya utmaningar och vill rivstarta din karriär? Sök då en av våra fem traineeplatser på OKQ8 Scandinavia!

Om traineeprogrammet
Vi söker nu trainees till våra affärsområden Retail & Association, B2B Sales, IT, Finance, samt Supply Chain & Customer Service. Programmet startar i augusti 2020 och vänder sig till dig med engagemang, driv och ambition, som inom ett par år vill axla en nyckelroll inom OKQ8. Programmet pågår under tolv händelserika månader där du kommer att få en unik och bred inblick i vår affär, inom ramen för det affärsområde som du kommer att tillhöra. Under programmets gång kommer du ta del av löpande arbete och projekt, samtidigt som du erbjuds coachning och ett strukturerat mentorskap. Det unika med vårt traineeprogram är att strukturen inte är skriven i sten eftersom det är viktigt för oss att programmet individualiseras utifrån din kompetens och intresse, samt våra aktuella behov. Vi förväntar oss att du som trainee utvecklas snabbt, samtidigt som du bygger upp ett värdefullt nätverk av kollegor och nya vänner. Efter avslutat program erbjuds du en tillsvidareanställning inom OKQ8 Scandinavia.

Om du tror att du är en av vår blivande trainees, blocka redan nu 31 mars och 2 april då vi har våra Assessment - och intervjudagar inplanerade i Stockholm.

Vi söker

  • Dig som är nyutexaminerad, eller som kommer ta din examen till sommaren 2020. Masterexamen är ett krav. Utöver det kan vi tänka oss att du är civilingenjör, civilekonom eller så har du en examen inom Business Management, IT eller kommunikation med inriktning social media, eller annan likvärdig utbildning.
  • Dig som har digital kunskap, du vill och kan bidra till vår digitala transformation.
  • Dig med ett stort kommersiellt intresse, som är kreativ och vågar presentera nya tankar och perspektiv.
  • Dig som besitter strategisk höjd, och samtidigt är en do:er. Du bidrar till vår utveckling, och implementerar.
  • Dig som har stor affärsförståelse, är driven och målfokuserad, och som alltid ger det lilla extra för att leverera.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag, sista ansökningsdag är 8:e mars. I denna rekrytering jobbar vi med tester som urvalsmetod, därför kommer alla kandidater som går vidare i processen att få två tester tillsänt.

Certified

Programinformation

Ansök senast

8 mars 2020

Tillträde

Augusti 2020

Utbildning

Masterexamen. civilingenjör, civilekonom examen inom Business Management, IT eller kommunikation med inriktning social media

Utland

Nej

Kontaktperson

Maria Zackrisson, 070 322 26 60, Maria.Zackrisson@okq8.se

Ansökan

https://emp.jobylon.com/jobs/53666-okq8-traineeprogram-okq8-scandinavia/

Startsidan

https://www.okq8.se/jobba-hos-okq8/traineeprogrammet/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer