Här söker Sveriges främsta företag sina nya stjärnor

Traineeprogram Alpcot & Partners AB

- Vill du hjälpa företag och privatpersoner med pensioner, försäkringar, investeringar och placeringar?
- Har du ett stort intresse för finansmarknaden?
- Är du i början av din karriär och vill utvecklas i en entreprenöriell organisation?

Då ska du söka tjänsten som trainee hos Alpcot & Partners!


Traineeprogrammets upplägg och innehåll
Traineeprogrammet är sex månader långt och ger dig en grundlig och utmanande inskolning i yrket som rådgivare. Under programmets gång får du gedigen utbildning i kapitalförvaltning, makroekonomi, retorik, kommunikationsteknik, regelverk, rådgivning, försäkringar och finansiella produkter. Traineeprogrammet innehåller också praktik i form av administrativt arbete och besöksbokning samt medsittningar vid kundmöten tillsammans med erfarna rådgivare.

Om du framgångsrikt genomgår ett traineeprogram erbjuds du möjlighet till fast anställning. Alpcot & Partners erbjuder en dynamisk arbetsmiljö, möjlighet till fortsatt personlig utveckling och konkurrenskraftiga ersättningsvillkor. Som rådgivare kommer du att ta över befintliga kunder och ges möjlighet att skaffa nya kunder. Du kommer även ha en nära kontakt med vårt erfarna förvaltningsteam.
 

Vem vi söker
Vi söker dig som har stark drivkraft att bli en framgångsrik investeringsrådgivare och livförsäkringsförmedlare. För att lyckas som trainee hos Alpcot & Partners ska du vara driven, disciplinerad och ha stor integritet. Du bör även vara utåtriktad, serviceinriktad och ha en god grundkunskap om ekonomi, finansmarknaden och finansiella instrument. Vi ser gärna att du har en akademisk grundexamen eller liknande erfarenhet. Vidare bör du besitta social kompetens för att kommunicera och samarbeta med kollegor och kunder samt för att skapa och underhålla långvariga kundrelationer.

Det är vidare meriterande om du:
-  har goda studieresultat
-  är licensierad av SwedSec
-  är licensierad av InsureSec

Alpcot & Partners växer snabbt och efter avslutat utbildning i Stockholm ges den anställde möjlighet att arbeta på vårt lokala kontor i Stockholm, alternativt på Alpcot & Partners kontor i Göteborg eller Jönköping.

Om Alpcot & Partners AB
Alpcot & Partners AB är ett ungt företag som grundades våren 2014. Vi växer snabbt och har idag sex kontor och 22 anställda i Sverige med huvudkontoret i Stockholm. I Alpcot-gruppen ingår även Alpcot Capital Management Ltd grundat 2006 med säte i London. Vi hjälper privatpersoner och företag med lösningar när det gäller försäkringar och sparande

Programinformation

Ansök senast

16 juni 2017

Tillträde

14 augusti 2017

Utbildning

Akademisk examen

Utland

Nej

Kontaktperson

Fredrik Tersaeus, 076-822 23 33, fredrik.tersaeus@alpcotpartners.se

Ansökan

Ansökan skickas till hr@alpcotpartners.se

Startsidan

http://www.alpcotpartners.se

Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer

TRAINEENYHET2017-04-26, Nästa Traineeprogram Alpcot & Partners AB startar 14 augusti 2017 med ansökan senast 16 juni 2017.

Läs mer

TRAINEENYHET2016-11-01, Traineeprogram Alpcot & Partners AB startar 16 januari 2017 med ansökan 9 december 2016.

Läs mer