Trainee Produktchef för ledande IT- och logistiksystem

Målsättningen med traineerollen är att du ska utvecklas till en framgångsrik medarbetare på CargoIT. Till din hjälp kommer du få en erfaren mentor som kommer vara ditt stöd. Traineeperioden bjuder på arbete och erfarenhet från nya såväl som pågående kundprojekt. Tjänsten skall på sikt leda till att du skall bli en produktchef med ansvar för en av CargoIT's produkter med ansvar för marknad, teknik och kunder.

I arbetet som trainee ska du medverka till att ta fram kundanpassade lösningar, som ger kunden möjlighet att ha en effektiv administrativ hantering av sitt logistikflöde med total kontroll. Vi tror att du har läst logistik och/eller systemvetenskap på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Grundläggande kunskaper inom och förståelse för Java och utveckling av Webb-applikationer är meriterande. Har du erfarenhet från transport och logistik så är det en uppskattad merit.

Programinformation

Ansök senast

Ev. 2019

Tillträde

Ev. 2019

Utbildning

Högskolenivå inom logistik och/eller systemvetenskap

Utland

Nej

Startsidan
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer