Trainee Keolis Graduate Program, Frankrike

Tu rèves d’une carrière dans un groupe français? Postuler chez Keolis, c’est faire le premier pas d'un parcours qui peut te mener loin! Nous recherchons maintenant des management trainees qui veulent commencer leurs carrières en France.

Har du lyckats läsa den franska texten ovan utan problem? Bra! Då har du tagit första steget mot en karriär inom ett av världens ledande kollektivtrafikföretag. Som management trainee hos Keolis får du chansen att medverka till förändring av branschen och bidra till att skapa samhällsnytta och hållbara lösningar för framtidens kollektivtrafik. I samarbete med vårt moderbolag i Frankrike erbjuder Keolis Sverige en plats på vårt Graduate Program för dig som vill utbilda dig inom affärsutveckling och ledarskap. Utbildningen är under 12-24 månader beroende på inriktning.

DIN ROLL
För att möta omvärldens krav och utveckla vår verksamhet rekryterar nu Keolis framtida ledare. Du får en tillsvidareanställning på Keolis och kommer att vara placerad i Frankrike vid något av Keolis dotterbolag i ett eller två år. Under denna period deltar du i vårt Graduate Program med elever från olika delar av världen där du kombinerar teori och praktik och får lära dig branschen och vår verksamhet från grunden. Du kan välja att specialisera dig inom antingen marknadsföring eller drift och underhåll av spårbunden trafik, alternativt busstrafik. Samtidigt utvecklar du dig inom ledarskap och affärsutveckling.

Efter avslutat program återvänder du till Sverige för en fortsatt anställning i Sverige såsom specialist eller ledare. För att kunna medverka i programmet krävs mycket goda kunskaper i franska, svenska och engelska.

DIN BAKGRUND
För att bli lyckosam i rollen behöver du ha:

  • Bakgrund som civilingenjör, civilekonom, statsvetare eller motsvarande.
  • Mycket goda kunskaper i det franska, svenska och engelska språket i tal och i skrift.
  • Möjlighet att arbeta och vara bosatt i Frankrike under en tvåårsperiod.
  • Ett affärsinriktat sätt att tänka.
  • Erfarenhet från arbetsledande befattning är meriterande.

Då rollen innebär många olika kontaktytor söker vi dig som har mycket goda ledaregenskaper och en positiv och etisk människosyn. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och som kan se din del i en större helhet i företagets verksamhet. Du kan på ett bra sätt entusiasmera och stimulera medarbetare och du har en god kommunikativ förmåga. Då vår bransch är i ständig förändring behöver du också vara förändringsbenägen och våga tänka nytt.

VAD ERBJUDER KEOLIS DIG?
Vi erbjuder dig en gedigen ledarskapsutbildning och möjlighet att arbeta i ett företag som bidrar till samhällsnytta och hållbar utveckling. Keolis är ett företag som värdesätter och tillvaratar de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då Keolis är ett internationellt företag som verkar i en framtidsbransch, kan vi erbjuda goda karriärmöjligheter och personlig utveckling i en global verksamhet.

SÅ ANSÖKER DU
Vill du ta tillvara denna chans är du välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev senast 10 oktober. Initialt vill vi ha din ansökan på svenska.

Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt hösten 2019

Tillträde

Eventuellt våren 2020

Utbildning

Civilingenjör, civilekonom, statsvetare eller motsvarande

Utland

Ja

Kontaktperson

alma.velijevic.torrez@keolis.se, 070 - 236 40 04

Ansökan

Startsidan

http://www.keolis.se/jobba-hos-oss.html

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer