Trainee - Juniorkonsultprogram 2018

Omegapoint är experter inom Säker Applikationsutveckling. Vi är en ledande leverantör av IT-lösningar och tjänster där höga krav på kvalitet, säkerhet och resultat ställs. Omegapoint har idag 220 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar, Falun och Umeå. Våra kunder finns inom ett stort urval branscher både i privat och i offentlig sektor.
Omegapoint Säkrar Utveckling ™

Brinner du för systemutveckling och programmering? Vill du jobba som konsult? Har du ett intresse för säkerhet?

Vi tror att du:

  • Är nyutexaminerad ingenjör inom datateknik, teknisk fysik eller datavetenskap.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Är nyfiken, engagerad och kvalitetsmedveten.
  • Har ett eget driv och vill utmana oss med dina tankar och idéer.

Juniorkonsultprogrammet - Intern utbildning och kundprojekt från första dagen!
Under två intensiva introduktionsmånader får du lära dig allt om Omegapoint och rollen som konsult. Vi erbjuder interna utbildningar inom bland annat agila metoder, säker applikationsutveckling, testdriven utveckling och modern webbteknik och domändriven design. Du får också åka på en stor intern internationell kompetenskonferens. Vi tror däremot inte att det räcker för att du ska vara nöjd! Från din första dag får du därför ett riktigt konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget utförs tillsammans med övriga juniorkonsulter med handledning av erfarna konsulter. Projektet avslutas med en större presentation för Omegapoints anställda.

Vad händer sedan?
Efter två månader är du redo för ditt första kunduppdrag. En speciellt utsedd coach ger dig stöd under den första tiden och du kommer att ha regelbundna avstämningar. Du får också en individuell kompetensutvecklingsplan. Juniorkonsultprogrammet pågår under 6 månader. Vi hoppas att din kompetensresa på Omegapoint blir mycket längre än så!

Varför ska jag välja Omegapoint?
Hos oss blir du del i ett företag som kännetecknas av öppenhet, utveckling och engagemang! Vi värderar kunskap och utveckling på riktigt. För oss är kompetensutveckling inte bara "en kurs på stan" – det handlar om nyfikenhet och en vilja att lära av varandra. Hela tiden. Varje dag.

Programinformation

Ansök senast

Våren 2019

Tillträde

Hösten 2019

Utbildning

Datateknik, teknisk fysik eller datavetenskap

Utland

Nej

Kontaktperson

Tatiana Decker, 070-172 32 85

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

https://omegapoint.se

Följ oss i sociala media