Här söker Sveriges främsta företag sina nya stjärnor
}
TraineeDagen-1400x235px-Kickstarta_NY2.gif
EVRY_Trainee[4].png
EVRY (logotyp).png

Trainee inom IT/Tech

EVRY is one of the leading IT companies in the Nordic region and has a strong local and regional presence. Our employees have in-depth expertise and extensive experience, and we offer both local and global delivery models. We develop solutions that give our customers a digital advantage, modernise business processes, and make IT operating services more efficient. Through our insight, solutions and technology, we contribute to the development of the information society of the future, for the benefit of our customers and society as a whole.

Ta ett stort steg i karriären
Vill du utvecklas och växa på ett av de största IT-företag i Norden? Har du precis tagit examen eller är på väg att ta examen, och siktar mot en fast anställning. Vi söker nu digitala talanger som vill bygga framtidens digitala lösningar hos våra kunder.

Digitaliseringen är en del av vardagen i alla branscher, och om du gillar förändring, brinner för ny teknik och vill bidra till våra kunders digitala transformation, då är EVRY något för dig.


Om traineeprogrammet
Årets traineeprogram startar i september och inleds med introduktionsveckor då du får en fadder och möjlighet att lära känna företaget innan du börjar arbeta i projekt tillsammans med dina EVRY-kollegor. Din utbildning fortsätter under året med en egen mentor, samtidigt som du blir en del av ett team med likasinnade Young Professionals.

Du kommer att vara baserad på vårt huvudkontor i Stockholm, men om du är intresserad av att arbeta på något annat av våra kontor uppge det i din ansökan.

När du genomgått inriktningen IT/Tech kan du exempelvis arbeta med javautveckling, inom cloud, eller utveckla BI-lösningar inom automation eller artificiell intelligens. Du kan också arbeta som konsult hos någon av våra kunder eller internt på EVRY.


Vi söker dig 
För att trivas i rollen tror vi att du är en driven och initiativrik person som har en vilja att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är en social per-son som har lätt för att bygga relationer med andra människor och du trivs i en miljö där du får arbeta i nära samarbete med våra kunder. 


Kvalifikationer

  • Kandidatexamen från universitet eller högskola inom innovation, IT eller något annat relevant område. 
  • Flytande i ett eller flera Skandinaviska språk samt engelska, både verbalt och skriftligt. 


Vi erbjuder 
Du blir anställd på en arbetsplats där vi värdesätter och erbjuder en öppen och lärande miljö med stora möjligheter att växa. Du får arbeta tillsammans med kollegor i utmanande och komplexa projekt och har goda möjligheter till kompetensutveckling via vår kompetens- och karriärmodell. 

Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt våren 2018

Tillträde

Eventuellt hösten 2018

Utbildning

Bachelor’s degree in economics, innovation, IT or any other relevant subject

Utland

Nej

Kontaktperson

Sofia Laurin 0737081722

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://bit.ly/2nZqeY8

Följ oss i sociala media
Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer

TRAINEENYHET2017-10-19, EVRYs traineeprogram startar februari samt september 2018 med ansökan 13 november 2018.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-05-11, EVRYs Trainee inom IT/Tech startar eventuellt hösten 2018 med ansökan våren 2018.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-05-05, EVRYs traineeprogram startar våren 2018 med ansökan våren 2018.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-05-03, EVRYs traineeprogram startar september 2017 med sista ansökningsdatum 8 maj 2017.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-05-03, EVRYs Trainee inom IT/Tech startar 1 september 2017 med sista ansökningsdatum 8 maj 2017.

Läs mer