Här söker Sveriges främsta företag sina nya stjärnor
}
TraineeDagen-1400x235px-Kickstarta-Rev.gif

Trainee (framtida rådgivare & förmedlare)

Vi gör snabbt talanger till framgångsrika rådgivare
Har du en passion för finansmarknaden? Vill du arbeta med människor och hjälpa till med investeringar? Uppskattar du duktiga medarbetare och en prestationsinriktad kultur? Önskar du kontinuerlig utveckling? Vill du ha ersättning motsvarande din prestation? I så fall ska du börja arbeta på iZave – ett av Sveriges ledande rådgivningsbolag inom spar- och trygghetslösningar. Här får du möjlighet att uppnå din fulla potential inom branschen för finansiell rådgivning.

Driven, social och kundfokuserad
Vi söker dig som har drivkraft att bli en framgångsrik Investeringsrådgivare. För att lyckas ska du framförallt vara positiv, driven, disciplinerad, systematisk, målinriktad och uthållig. Du bör givetvis även vara social, kundfokuserad och ha kunskap om ekonomi, finansmarknaden och finansiella instrument. Vi förutsätter att du inger förtroende, har en oklanderlig karaktär samt förmågan att skapa och vårda relationer.

Utmanande, utvecklande och meriterande
Vi erbjuder ett traineeprogram med möjlighet att välja inriktning mot den befattning, arbetsort och ersättningsmodell som passar dig bäst. I samband med att du söker en traineetjänst kan du önska om du vill; börja som rådgivare inom iZave Digital eller iZave Premium, arbeta i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Helsingborg samt ha en större eller mindre andel fast ersättning. Oavsett inriktning, får du en effektiv inskolning i yrket som investeringsrådgivare och försäkringsförmedlare under ett sex månader långt traineeprogram som består av både teori och praktik.

De första två månaderna får du kunskap om finansiell ekonomi, försäkringar, finansiella instrument, kommunikationsteknik, investeringsrådgivning, försäkringsförmedling och regelverket. Under denna period får du även utveckla din förmåga att införskaffa nya kunder med hjälp av besöksbokning.

Efter två månader blir du licensierad rådgivare och påbörjar arbetet som investeringsrådgivare. Som rådgivare får du tillgång till iZave analys av försäkringar och finansiella produkter samt ett marknadsledande systemstöd för rådgivning och rådgivningsdokumentation. Parallellt med arbetet får du sådan kunskap och erfarenhet som krävs för att du också ska bli licensierad försäkringsförmedlare efter sex månader. När du har båda licenserna kan du hjälpa både privatpersoner och företag med såväl investeringsrådgivning som försäkringsförmedling.

För att du ska bli framgångsrik som rådgivare får du; hjälp att skaffa nya kunder, möjlighet att ta över kundbas, daglig handledning och löpande kompetensutveckling. I takt med att din kunskap och erfarenhet tilltar får du möjlighet att arbeta med mer avancerad rådgivning. Du som presterar och är entreprenöriellt lagt kan även få möjlighet att bygga upp ett eller flera egna rådgivningskontor.

Vi erbjuder en inspirerande miljö där du får möjlighet till snabb utveckling, flexibla arbetstider och konkurrenskraftiga ersättningsvillkor. Vi erbjuder fast lön i kombination med prestationsbaserad lön.

Din profil
Förutom social kompetens, inre drivkraft, samarbetsförmåga och integritet bör du:

  • ha akademisk examen eller motsvarande kompetens
  • vara, eller ha möjlighet att bli, licensierad av SwedSec Licensiering AB
  • vara, eller ha möjlighet att bli, licensierad av InsureSec AB
  • ha uppvisat toppresultat på tidigare tjänster av prestationsbaserad karaktär
  • ha en passion för finansmarknaden
  • vara en duktig kommunikatör
  • vara socialt uppskattad
  • ha mycket god etik och moral

Om iZave
iZave är ett av Sveriges ledande rådgivningsföretag inom spar- och trygghetslösningar. Vi hjälper kunder med pensioner, sparanden, förvaltning, försäkringar, juridik och skatter.iZave grundades 2005 och har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Uppsala och Malmö. iZave har 17 000 klienter samt 125 medarbetare och utsågs till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2015, samt ett Karriär företag 2017. iZave AB med anknutna ombud står under tillsyn av Finansinspektionen och samtliga rådgivare som är verksamma inom iZave är licensierade av SwedSec Licensiering AB och/eller InsureSec AB. iZave AB hade tidigare namnet Cerberus AB.

Programinformation

Ansök senast

Info kommer senare

Tillträde

Info kommer senare

Utbildning

Civilekonom eller motsvarande

Utland

Nej

Kontaktperson

Cecilia Arlmark, Rekryteringschef 08-550 565 92

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://www.izave.se

Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer