Trainee/Affärsutvecklare Energisystem

Vill du vara med och utveckla framtidens hållbara samhälle där klimatet och jordens resurser är i fokus? Energibranschen är avgörande för att detta ska bli verklighet. Få branscher har så stor betydelse så många människor, både idag och på resan mot en hållbar framtid.

Vi söker nu en Trainee Energisystem som under 18 månader kommer att delta i ett program där hållbar utveckling, uppdragsstyrning, affärsmannaskap och projektledning står på agendan. Ett av dina större uppdrag inom Traineeprogrammet är projektet ”Det Robusta Helsingborg” som vi bedriver i nära samarbete med Helsingborg Stad.

Om traineeprogrammet
Som trainee går du från att vara en nyutexaminerad civilingenjör till att bli en nyckelmedarbetare i vår fortsatta utveckling av morgondagens energiföretag och energilösningar. Du kommer ges en unik och gedigen grund inom energi som ger dig goda möjligheter till utveckling inom företaget och du får stöd av en erfaren mentor.

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt 2020

Tillträde

Eventuellt 2020

Utbildning

civilingenjör eller annan relevant högskoleutbildning med kurser inom energi och energisystem

Utland

Nej

Startsidan
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer