Premium-banner2-1400-x-235-px.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Trainee - Academy Professional Program - 2021

Omegapoint är marknadens ledande konsultbolag inom säker transformation ​. Omegapoint har idag 350 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Umeå. Våra kunder är Sveriges ledande företag och finns inom ett stort urval av branscher både i privat och i offentlig sektor.

Utveckla framtiden med oss

Vill du arbeta i teknologins framkant och säkra både din och våra kunders utveckling? Omegapoint är ett konsultföretag som skapar framtidens digitala tjänster. Vi växer och letar nu efter fler av marknadens vassaste systemutvecklare. Vill du bli en del av vårt nördiga gäng?

Om oss

Omegapoint utvecklar framtiden. Vi är ett av marknadens ledande konsultbolag inom säker digital transformation. Vi växer snabbt och är idag 350 konsulter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Umeå. Omegapoint bildades 2001 och är till 60% medarbetarägt. Vi som arbetar här delar en passion för utveckling i allmänhet och säkerhet i synnerhet. Vår kultur kännetecknas av en vilja att alltid bli bättre och vi sticker ut med vårt stora fokus på kompetensutveckling.

Brinner du för systemutveckling och programmering? Vill du jobba som konsult?Har du ett intresse för säkerhet?

Omegapoints Academy Professional Program är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta inom säker applikationsutveckling och digitala lösningar. Vi erbjuder ett intensivt program som ger dig en gedigen kickstart i karriären samtidigt som du är anställd hos oss.

Programmet startar våren 2021.

Vi vill att du:

  • Är i början av din karriär eller är nyexaminerad inom datavetenskap, datateknik, informationsteknik, teknisk fysik eller motsvarande
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Är nyfiken, driven, engagerad och kvalitetsmedveten
  • Inte är rädd att utmana oss med dina tankar, kompetens och idéer

Intern utbildning och kundprojekt från första dagen!

Under två intensiva introduktionsmånader får du lära dig allt om Omegapoint och rollen som konsult. Under hela programmet tillhandahåller vi interna utbildningar inom bland annat agila metoder, säker applikationsutveckling, testdriven utveckling, moderna webbtekniker och domändriven design. Du får också åka på två stora interna kompetenskonferenser.

Vi tror däremot inte att det räcker för att du ska vara nöjd! Från din första dag får du därför ett riktigt konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget utförs tillsammans med övriga deltagare med handledning av erfarna konsulter. Projektet avslutas med en större presentation för Omegapoints anställda.

Vad händer sedan?

Efter några månader är du redo för ditt första kunduppdrag. En speciellt utsedd mentor ger dig stöd under den första tiden och du kommer att ha regelbundna avstämningar. Du får också en individuell kompetensutvecklingsplan.

Programmet pågår under 9 månader, där du redan efter 6 månader får en lönejustering. Vi varvar teoretisk utbildning med intressanta kunduppdrag där du samtidigt får stöd av Omegapoints mest erfarna konsulter och du kommer upptäcka att din inlärningskurva blir mycket brant.

Självfallet hoppas vi att din kompetensresa på Omegapoint blir mycket längre än så!

Varför ska jag välja Omegapoint?

Hos oss blir du del i ett företag som kännetecknas av öppenhet, utveckling och engagemang! Vi värderar kunskap och utveckling på riktigt. På Omegapoint finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur!

Har du frågor kontakta Tatiana Decker: 070-172 32 85.
Omegapoint Säkrar Utveckling ™

Programinformation

Ansök senast

30 november 2020

Tillträde

Våren 2021

Utbildning

Datateknik, teknisk fysik eller datavetenskap

Utland

Nej

Kontaktperson

Tatiana Decker, 070-172 32 85

Ansökan

https://jobb.omegapoint.se/jobs/905920-trainee-academy-professional-program-2021

Startsidan

https://omegapoint.se

Följ oss i sociala media