Trainee - Academy Professional Program - 2020

Omegapoint är experter inom Säker Applikationsutveckling. Vi är en ledande leverantör av IT-lösningar och tjänster där höga krav på kvalitet, säkerhet och resultat ställs. Omegapoint har idag 240 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar och Umeå. Våra kunder är Sveriges ledande företag och finns inom ett stort urval av branscher både i privat och i offentlig sektor.

Om traineeprogrammet
Brinner du för systemutveckling och programmering? Vill du jobba som konsult? Har du ett intresse för säkerhet? Omegapoints Academy Professional Program är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta inom säker applikationsutveckling och digitala lösningar. Vi erbjuder ett intensivt program som ger dig en gedigen kickstart i karriären samtidigt som du är anställd hos oss. Programmet startar våren 2020!

Vi vill att du:

  • Är i början av din karriär eller är nyexaminerad inom datavetenskap, datateknik, teknisk fysik eller motsvarande
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Är nyfiken, driven, engagerad och kvalitetsmedveten
  • Inte är rädd att utmana oss med dina tankar, kompetens och idéer
  • Intern utbildning och kundprojekt från första dagen!

Under två intensiva introduktionsmånader får du lära dig allt om Omegapoint och rollen som konsult. Under hela programmet tillhandahåller vi interna utbildningar inom bland annat agila metoder, säker applikationsutveckling, testdriven utveckling, moderna webbtekniker och Domändriven Design. Du får också åka på en intern internationell kompetenskonferens.

Vi tror däremot inte att det räcker för att du ska vara nöjd! Från din första dag får du därför ett riktigt konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget utförs tillsammans med övriga deltagare med handledning av erfarna konsulter. Projektet avslutas med en större presentation för Omegapoints anställda.

Vad händer sedan?
Efter två månader är du redo för ditt första kunduppdrag på egen hand. En speciellt utsedd mentor ger dig stöd under den första tiden och du kommer att ha regelbundna avstämningar. Du får också en individuell kompetensutvecklingsplan.

Programmet pågår under 9 månader, där du redan efter 6 månader får en lönejustering. Vi varvar teoretisk utbildning med intressanta kunduppdrag där du samtidigt får stöd av Omegapoints mest erfarna konsulter och du kommer upptäcka att din inlärningskurva blir mycket brant! Vi hoppas att din kompetensresa på Omegapoint blir mycket längre än så!

Varför ska jag välja Omegapoint?
Hos oss blir du del i ett företag som kännetecknas av öppenhet, utveckling och engagemang! Vi värderar kunskap och utveckling på riktigt. På Omegapoint finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur! Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kontakta Tatiana Decker: 070-172 32 85.
Omegapoint Säkrar Utveckling ™

Programinformation

Ansök senast

20 december 2019

Tillträde

3 februari 2020

Utbildning

Datateknik, teknisk fysik eller datavetenskap

Utland

Nej

Kontaktperson

Tatiana Decker, 070-172 32 85

Ansökan

https://jobb.omegapoint.se/jobs/267020-trainee-academy-professional-program-2020

Startsidan

https://omegapoint.se

Följ oss i sociala media