Textilia Management Trainee

Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet. Vi är ca 650 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige och omsätter cirka 650 mkr per år.

En mångkulturell arbetsplats
På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Våra medarbetare kommer ifrån ett 40-tal olika nationaliteter där vi dagligen ser hur mångfald bidrar till en positiv utveckling. För den egna individen, för Textilia som företag och för ett långsiktigt hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Vi vill även att våra medarbetare ska känna sig stolta över att arbeta på Textilia. Därför är trovärdighet, engagemang och tillsammans ord som är otroligt viktiga för oss. Både som leverantör och som arbetsgivare.

Om Traineeprogrammet
För första gången någonsin erbjuder vi på Textilia en Management traineetjänst. Som trainee hos oss kommer du att utveckla ditt ledarskap genom att arbeta nära vår VD varvat med praktiska uppgifter. Du kommer att få ett stort ansvar där du även driver dina egna projekt för att göra skillnad och främja inte bara din utveckling, utan även företaget i stort.

Från din allra första dag, kommer du att känna att vi litar på dig och ger sig ett stort ansvar, men också att vi utmanar dig, dina färdigheter och kunskaper. Vi individanpassar programupplägget utifrån dina kunskaper och förutsättningar för att du efter ett år ska ha alla verktyg och färdigheter som krävs för att bli en framtida ledare inom Textilia.

Du kommer vara stationerad på vår största anläggning i Rimbo, straxt utanför Stockholm, och resa till våra anläggningar i Sverige samt i Danmark.

Traineeprogrammet ger dig möjlighet att driva och ingå i olika projekt inom följande områden:

  • Produktionsutveckling
  • Affärsutveckling
  • Logistik
  • Ekonomi
  • Human Resources
  • IT
  • Försäljning/marknadsföring
  • Inköp

Du kommer att få prova på att arbeta inom olika områden vilket skapar en bred erfarenhet på kort tid som du kommer ha stor användning av här hos oss. På Textilia kan vi erbjuda många spännande yrkesroller inom flera olika områden och för rätt person finns stora möjligheter till utveckling och karriär.

Vem är du?
Du är en kombination av strateg och doer, du är inte rädd att ta dig an nya utmaningar och kavla upp ärmarna och göra det som behövs. Du drivs av ett stort engagemang och vilja för att lära nytt och utvecklas likväl som att dela med dig av dina kunskaper. Som person är du trovärdig och jordnära med stor del sunt förnuft och som står för ditt ord.

Skicka ditt CV med personligt brev till sandra.jonsson@textilia.se märk din ansökan med Textilia Management Trainee. Vi behandlar ansökningarna allteftersom de kommer in så skicka din ansökan redan idag.

Programinformation

Ansök senast

2 juli 2019

Tillträde

2 september 2019 eller enligt ÖK

Utbildning

Ingenjör och ekonom

Utland

Inom Norden

Kontaktperson

Sandra Jonsson, HR-chef, 0760-495015, Sandra.jonsson@textilia.se

Ansökan

Mailas till sandra.jonsson@textilia.se

Startsidan

http://www.textilia.se

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer