Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Tech Evolution

Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag i framkant som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Våra tjänster finns inom teknik, design, strategi och verksamhet där tekniken är den gemensamma utgångspunkten. Vi satsar också starkt på Cloud Transformation, Artificiell Intelligens och Business Agility. Vi är i dagsläget drygt 400 anställda, och våra kontor finns i Stockholm, Malmö, Halmstad, Sundsvall, Östersund, Linköping och Åre.

Forefront har sedan starten vuxit organiskt vilket har byggt en mycket stark företagskultur och tillsammanskänsla. Vi har tydliga värderingar som präglar vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att skapa avtryck hos våra kunder. Våra konsulter och utvecklare är några av landets bästa med en djupt teknisk kunskap och högt fokus på kvalitet. Tekniken måste alltid genomsyra allt vi gör. Vi kallar oss därför med stolthet för Tech driven.

Tech Evolution
Med tekniken i fokus har också Tech Evolution tagits fram, ett program där vi vill ge morgondagens stjärnor rätt verktyg för att kunna bli de absolut vassaste utvecklarna på marknaden. Programmet riktar sig till dig som jobbar 1–2 år eller är nyutexaminerad civilingenjör, system – eller datavetare med stor passion för hantverket.

Under drygt ett år så kommer du att bli försedd med verktygslådan, perspektivet och inställning för hur vi utvecklar system och lösningar som ger ett stort värde, håller hög kvalitet och kan levereras ofta.

Inledningsvis så kommer du att få stifta bekantskap med Forefront som bolag och vad det innebär att vara en Frontier. Du kommer med hjälp av en mentor och såväl andra medarbetare att bli utbildad och coachad inom de affärsmässiga och konsultmässiga grunderna som är viktiga för att verkligen kunna omsätta tekniken och ta värdeskapandet till en ny nivå – det är dig vi skryter om när vi gör avtryck hos våra kunder!

Vidare så kommer du att lära dig hur man skriver kvalitativ, testdriven och domänanpassad kod som bara blir bättre och mer förvaltningsbar över tid. Du kommer att jobba över hela stacken, från Frontend till Backend och ner mot databaser, datamodeller och dataflöde. I en data-driven värld så är hantering av data ett fundament som du som utvecklare måste vara bekant med. Slutligen kommer du att få lära dig om hur vi förlänger det tekniska fundamentet för den agila verksamheten, och hur vi kan leverera kontinuerligt och med kvalitet genom automatiska flöden. Du kommer inte minst att få lära dig konstens alla regler inom DevOps och Software Craftmanship. Och då vi är strategisk partner till några av de största leverantörerna för molnplattformar och tekniska ramverk så kommer du även under utbildningens gång få genomgå certifieringar inom exempelvis Google och Microsofts teknologi-portfölj.

Som deltagande i programmet kommer du att berikas med attraktiva, marknadsefterfrågade kompetenser och färdigheter vilka du får chansen att praktiskt befästa på befintligt kunduppdrag. Du spenderar ungefär 20% av din arbetstid på programrelaterade aktiviteter, och återstående 80% hos kund. Du kommer att få arbeta med programtillhörande uppgifter varje vecka och det kommer att infinna sig stunder då tempot är högt och situationen är krävande, men med rätt stöttning och coachning från chefer, ledare och kollegor så kommer du som deltagare på programmet att efter ett år komma ut som en mångfacetterad konsult - och systemutvecklare där ingen uppgift är för svår. Du kommer att bli försedd med förutsättningar till att bli vår nästa stjärna!

Redan från start tillhör du en affärsenhet inom vilken du kommer att ingå i ett team med en teamledare och ambitiösa och drivna kollegor. Här kommer du att bli försedd med stöttning, coachning och gemenskap för att uppnå bästa möjliga resultat och arbetsglädje. För oss på Forefront är engagemang, samverkan och sociala aktiviteter en stor del av vår kultur och det bolag vi vill tillhöra och driva – och vi hoppas att du uppskattar det lika mycket som vi.

Certified

Programinformation

Ansök senast

28 februari 2021

Tillträde

9 september 2021

Utbildning

Civilingenjör, datavetare, systemvetare

Utland

Nej

Kontaktperson

Fredrik Carlén, Fredrik.carlen@forefront.se

Ansökan

https://emp.jobylon.com/jobs/68485-forefront-consulting-tech-evolution/

Startsidan

https://emp.jobylon.com/jobs/68485-forefront-consulting-tech-evolution/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer