Täby Friskola Traineeprogrammet

Som en del av traineeprogrammet får du en djup inblick i organisationen för både grundskolan och gymnasiet. Vårt traineeprogram passar alla som vill fortsätta att utvecklas inom pedagogik, utbildning och ledarskap. Det är en bra start på karriären och ger dig en bra grund att stå på oavsett om du vill bli förstelärare, arbetslagsledare, utbildare, rektor, vice rektor eller något helt annat inom utbildningsområdet.

Blir du antagen till vårt traineeprogram innebär det en fast tjänst med samma lön som andra nyexaminerade lärare, men att du spenderar 70 % av tiden till undervisning och 30 % på traineeprogrammets olika delar för egen utveckling. Du kommer även att driva ett eget projekt inom utbildningsområdet. Som trainee får du gå en ledarskapsutbildning för att bli en tryggare ledare i klassrummet, bland dina kollegor och för dig själv.

Programinformation

Ansök senast

31 mars 2019

Tillträde

Augusti 2019

Utbildning

Utland

Startsidan
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer