Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Swedavia Traineeprogram 2020

Nu ges du chansen att få utveckla framtidens flygplatser!

​Som trainee hos oss blir du en del av en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,7 miljarder kronor och har 3100 medarbetare.

Din tid som trainee på Swedavia
Swedavias traineeprogram startar varje år i september och under tolv månader kommer du att få möjlighet att sätta dig in i hela Swedavias verksamhet. Du kommer att få arbeta med olika arbetsuppgifter och delta i olika projekt för att lära dig vår verksamhet från grunden, men också för att bygga relationer och nätverk. Du driver egna projekt och kommer även att samarbeta med andra i organisationen och med övriga traineer. Programmet kommer att ge dig en bred inblick i verksamheten och våra tio flygplatser. Avdelningen IT – Information management och Miljö kommer ta emot traineer 2020/2021 och du kommer att ha en handledare och en mentor under hela traineeåret.

Du

  • När du startar programmet ska du ha en klar tvåårig masterexamen och din examen är högst två år gammal.
  • Du nyfiken och har lätt för att knyta nya kontakter och bygga långsiktiga relationer.
  • Du har en vilja att lära dig nya saker, är flexibel och orädd när det kommer till nya utmaningar.
  • Du är öppen, lyhörd och serviceminded och förstår samspelet mellan teknik och affär.
  • Du tänker som en entreprenör med ett stort intresse av att utveckla verksamheter.

En framtid med Swedavia
Vi på Swedavia bidrar dagligen till Sveriges nationella och internationella tillgänglighet. Vi vill ta del av och fånga framtidens kompetens och söker dig som vill bli en av Swedavia. Med starkt fokus på hållbarhet ser vi att olikheter och mångfald berikar, vi ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som företag.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Mellan 20 december 2019 - 20 januari 2020

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

IT, Information management och Miljö

Utland

Nej

Kontaktperson

Fredrik Andersson, 073-8677621, Fredrik.andersson@swedavia.se

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

https://www.swedavia.se/om-swedavia/student/

Följ oss i sociala media