Swedavia Traineeprogram 2019

Nu ges du chansen att få utveckla framtidens flygplatser!

​Som trainee hos oss blir du en del av en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,7 miljarder kronor och har 3 700 medarbetare.

Din tid som trainee på Swedavia
Swedavias traineeprogram startar varje år i september och under tolv månader kommer du att få möjlighet att sätta dig in i hela Swedavias verksamhet. Du kommer att få arbeta med olika arbetsuppgifter och delta i olika projekt för att lära dig vår verksamhet från grunden, men också för att bygga relationer och nätverk. Du driver egna projekt och kommer även att samarbeta med andra i organisationen och med övriga traineer. Programmet kommer att ge dig en bred inblick i verksamheten och våra tio flygplatser.

Du kommer att ha en handledare och en mentor under hela traineeåret med din huvudsakliga placering inom någon av följande avdelningar:

Innovation management: verkar för en ökad innovationsförmåga, innovationskultur och innovationskraft i syfte att nå Swedavias långsiktiga mål; att möjliggöra för människor att mötas på framtidens flygplatser och skapa en hållbar tillväxt för Sverige. Som trainee inom Innovation management kommer du att få vara med i en funktion under uppbyggnad som skapar gemensamma strukturer kring bland annat idéhantering, öppen innovation och data-driven innovation. Du kommer att stötta hela Swedavias innovationsarbete från idé till verklighet.

Stora Projekt: fler än någonsin väljer att resa till eller från våra flygplatser och just därför bygger vi nu framtidens flygplatser – större, tillgängligare och modernare. Målet är bl a att skapa smidigare och mer inspirerande reseupplevelser. Som trainee inom Stora Projekt kommer du att få vara med att utveckla framtidens flygplatser från idéer på papper till färdiga resultat genom att delta i utvecklingen av några av de mest komplexa samhällsprojekten. Du kommer att få inblick i ett projekts olika skeden; förstudie, projekterings- och genomförandefas.

Du

  • När du startar programmet ska du ha en klar tvåårig masterexamen och din examen är högst två år gammal.
  • Du nyfiken och har lätt för att knyta nya kontakter och bygga långsiktiga relationer.
  • Du har en vilja att lära dig nya saker, är flexibel och orädd när det kommer till nya utmaningar.
  • Du är öppen, lyhörd och serviceminded och förstår samspelet mellan teknik och affär.
  • Du tänker som en entreprenör med ett stort intresse av att utveckla verksamheter.

En framtid med Swedavia
Vi på Swedavia bidrar dagligen till Sveriges nationella och internationella tillgänglighet. Vi vill ta del av och fånga framtidens kompetens och söker dig som vill bli en av Swedavia. Med starkt fokus på hållbarhet ser vi att olikheter och mångfald berikar, vi ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som företag.

Certified

Programinformation

Ansök senast

20 januari 2019

Tillträde

2 september 2019

Utbildning

Tvåårig masterexamen

Utland

Nej

Kontaktperson

Jenny Laurell, 0738 67 77 78, Jenny.laurell@swedavia.se

Ansökan

https://bit.ly/2PRpbml

Startsidan

https://www.swedavia.se/om-swedavia/student/

Följ oss i sociala media