Swedavia 2018

Traineeprogram Swedavia
Vill du vara med och utveckla framtidens flygplatser? Som trainee hos oss blir du en del av Swedavia, en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för vår affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5 miljarder kronor och har omkring 3 000 medarbetare.

Din tid som trainee på Swedavia
Swedavias traineeprogram startar varje år i september och under tolv månader kommer du som trainee hos oss att utmanas inom olika fokusområden i vilket teori varvas med praktik. Du kommer att få en bred kunskap om Swedavias organisation, uppdrag, tjänster, verksamhetsområden, arbetsmetoder och företagskultur. Vidare kommer du att få arbeta med olika arbetsuppgifter och inom olika verksamhetsområden för att lära dig vår verksamhet från grunden och skapa ett kontaktnät inför din framtida karriär hos på Swedavia.

Dessutom är du en självklar deltagare på Swedavias ledardagar och du kommer delta i utbildningar och seminarier för att få fördjupad kunskap om vårt ledarskap och våra värderingar samt vårt uppdrag och vår affär. Förutom att du kommer till en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär så får du en avtalsenlig lön och ta del av de förmåner medarbetare på Swedavia har.

Krav
När du startar programmet ska du ha en klar masterexamen och din examen är högst två år gammal. Swedavias traineeprogram tar in fyra traineer per år som alla kommer att tillhöra olika avdelningar inom organisationen. Vilka avdelningar vi väljer att fokusera på för vårt traineeprogram varierar från år till år. Varje år väljer vi noga ut avdelningar där vi tror att du som trainee skulle utmanas och utvecklas mest under ditt traineeår på Swedavia. Därför varierar det vilka examensområden vi helst ser hos dig som trainee hos oss. Håll utkik efter vår annons som kommer ut i december för att läsa mer.

En framtid med Swedavia
Vi på Swedavia bidrar dagligen till Sveriges nationella och internationella tillgänglighet. Vi vill ta del av och fånga framtidens kompetens och söker dig som vill bli en av Swedavias framtida hållbara ledare eller specialist. Med starkt fokus på hållbarhet ser vi att olikheter och mångfald berikar, vi ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som företag och med vårt traineeprogram vill vi tillföra Swedavia unga ledare och stötta dessa i deras personliga och yrkesmässiga utveckling. Du kommer att få skapa värde och bidra i utmaningar på organisation- och samhällsnivå när vi bygger framtidens flygplatser.

Hos Swedavia blir du en del av en verksamhet i en spännande bransch. Resebranschen är en av världens största och den växer fort. På Swedavias flygplatser möts hela världen, varje dag. Det innebär en mångfald av förväntningar, förhoppningar, behov och önskemål. Vi finns från Malmö i söder till Kiruna i norr och erbjuder jobb inom många olika yrkesområden och roller. Som medarbetare har du därför ett flertal karriärmöjligheter, du kan avancera inom ett område, arbeta mer specialiserat eller engagera dig i intressanta projekt.

Programinformation

Ansök senast

Januari 2019

Tillträde

Hösten 2019

Utbildning

Ingenjör, Ekonom och Övriga utbildningar

Utland

Nej

Kontaktperson

Anna Lagnström, anna.lagnstrom@swedavia.se

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer