sweco (header) 2.jpg
sweco (logotyp).jpg

Swecos traineeprogram

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq i Stockholm.

Är du nyexad civilingenjör, högskoleingenjör, arkitekt eller naturvetare? Vill du vara med och forma framtidens samhällen och städer? Ger du allt i alla situationer? Letar du efter en språngbräda in i konsultyrket? Då kan Swecos traineeprogram vara något för dig.

Under nio månader deltar du i ett skräddarsytt program med hållbar utveckling, uppdragsstyrning, affärsmannaskap, presentationsteknik och teambuilding på agendan. Redan från början arbetar du, parallellt med utbildningen, i skarpa konsultuppdrag där du är med och skapar hållbara och värdeskapande lösningar för framtidens städer och samhällen.

Som trainee går du från nytutexaminerad student till professionell konsult med yrkeslivets alla möjligheter framför dig. Du utvecklas snabbt, samtidigt som du bygger upp ett värdefullt nätverk av kollegor och nya vänner.

Vem är du som söker?
Du är främst nyexaminerad civilingenjör, högskoleingenjör, arkitekt eller naturvetare. Men du kan också ha studerat med inriktning mot IT. Vid urvalet bedömer vi studieresultat, konsultegenskaper och ditt samhällsengagemang i stort. Att du har goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning.

Allra viktigast, oavsett utbildning, är att du brinner för samma saker som vi. Vi är 15 000 konsulter på Sweco. Vi har olika yrken och många gånger vitt skilda uppdrag, men vi delar en och samma vilja. Nämligen att bidra till en hållbar framtid.

Swecos Traineeprogram är certifierat av Traineeguiden. Som trainee hos oss blir du tillsvidareanställd på heltid vid start med 6 månaders provanställning. Lönen är enligt de marknadsmässiga nivåerna och programmet sträcker sig i nio månader.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Januari 2020

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

Civilingenjörer, högskoleingenjörer, arkitekter, naturvetare, systemvetare/IT

Utland

Nej

Kontaktperson

Amanda Rönn, trainee@sweco.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.sweco.se/trainee

Följ oss i sociala media