Ström & Gullikssons traineeprogram 2019

Med unik inblick och närhet till allt från start-ups till multinationella bolag jobbar patentkonsulter i den absoluta framkanten av teknik och innovation.

Är du civilingenjör utbildar vi dig inom den juridik som krävs för att bli en av våra förstklassiga patentkonsulter. Vårt traineeprogram sträcker sig över tre terminer med olika delmoment som berör allt från grundläggande patenträtt till utmaningarna i komplicerade patenttvister. Du får möjlighet att gå de kurser som krävs för att klara av European Qualifying Examination. Tillsammans med din handledare får du tidigt jobba med riktiga ärenden med tekniska och juridiska utmaningar.

Vi söker dig som är civilingenjör eller har en teknologie licentiat-/doktorsexamen. Till samtliga kontor söker vi civilingenjörer inom fysik, data, elektronik, mekanik eller medicinsk teknik och till vårt kontor i
Stockholm dessutom kemi och nanoteknik. Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet, men även nyutexaminerade är välkomna att söka.

Programinformation

Ansök senast

6 juni 2019

Tillträde

Hösten 2019

Utbildning

Civilingenjör

Utland

Startsidan
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer