Här söker Sveriges främsta företag sina nya stjärnor
}
TraineeDagen-1400x235px-Kickstarta-Rev.gif
Sabo-2.jpg
sabo.png

SABO Trainee

Drivs du av passion, engagemang och vill känna dig stolt varje dag när du går hem från jobbet? Vill du vara en del av ett team som tillsammans bygger en hållbar stad för alla? Har du dessutom en akademisk examen i bagaget?

Välkommen till SABO Trainee

Allmännyttans eget traineeprogram ger dig en unik start på din karriär och förutsättningar att utvecklas till en nyckelspelare på ett allmännyttigt bostadsföretag oavsett om din inriktning är till exempel ekonomi, teknik, miljö, kommunikation eller samhällsansvar. Programmet ger dig en plattform att bygga nätverk och du får snabbt ett helhetsperspektiv på hur ett allmännyttigt bostadsföretag fungerar.

Programöversikt
Traineeprogrammet pågår under ett år. Du anställs redan från början på ett av landets 300 kommunala bostadsföretag för en specifik tjänst och har sedan din hemvist på det företaget under hela året.

I programmet ingår fem gemensamma utbildningsmoduler där du får träffa traineer från andra delar av landet.
Traineeprogrammet ger dig en förståelse för hela verksamheten men också personlig utveckling och självinsikt. Utbildningsmodulerna förläggs på olika bostadsföretag runt om i Sverige. Det ger dig möjligheter att bygga nätverk samtidigt som du får en förståelse för hur andra företag än ditt eget valt att organisera sig och arbeta. För att maximera förutsättningarna för ditt lärande innehåller utbildningen också hemuppgifter och strukturerade uppföljningssamtal med din chef.

I SABOS traineeprogram ingår fem gemensamma utbildningsmoduler à 3 dagar
• Allmännyttans villkor
• Omvärldsanalys & Affärsmannaskap
• Ledarskap & Medarbetarskap
• Kundrelationer
• Fastighetsutveckling

Läs mer
På vår facebook sida sabotrainee kan du kika in bakom kulisserna hos oss på allmännyttan genom att läsa våra nuvarande traineers bloggar. På sabo.se hittar du också mer information om de lediga positionerna i Allmännyttans eget traineeprogram.

Vill du ha mer information?
Kontakta gärna Fredrik Bauer på SABO, fredrik.bauer@sabo.se 

Nästa programstart
Ansökningsperioden till programstart hösten 2017 håller öppet mellan den 22 februari och 22 mars. Vi söker dig med utbildning inom bygg, ekonomi, förvaltning, HR och energi/miljöområdet. Läs mer om de olika rollerna och ansök på www.sabo.se/trainee

Nästa ansökningsperiod är februari 2017, välkommen igen då!

Programinformation

Ansök senast

Mars 2018

Tillträde

Hösten 2018

Utbildning

Högskoleutbildning med inriktning ekonomi, bygg, förvaltning, marknadsföring, HR etc

Utland

Nej

Kontaktperson

Fredrik Bauer, fredrik.bauer@sabo.se, telefon 08-406 55 28

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://www.sabo.se/trainee

Följ oss i sociala media