Här söker Sveriges främsta företag sina nya stjärnor
}
TraineeDagen-1400x235px-Kickstarta_NY2.gif

Parker Trainee Program 2018: Finance

Parker Hannifin är världsledande inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden. Vår uppgift är att lösa våra kunders utmaningar och samtidigt ha en positiv inverkan i vår omvärld. Vi är ett globalt Fortune 250-bolag, med en total omsättning på 100 miljarder SEK och omkring 55 000 anställda runt om i världen. Parkers svenska verksamhet omsätter cirka 2 miljarder SEK och sysselsätter 900 medarbetare. Läs mer om oss på parker.com och se klippet "This is Parker".

Vårt erbjudande
Som trainee inom Finance på Parker Sverige erbjuds du möjligheten att bygga upp och utveckla din kompetens inom ekonomi och redovisning, samtidigt som du skapar ett värdefullt nätverk för din framtida karriär inom koncernen. Du kan se fram emot en tid av intensivt arbete, professionell och personlig utveckling och inte minst en grundlig förståelse för världens ledande företag inom rörelse- och styrteknik. Målsättningen med programmet är att du på sikt ska kunna ta en ledande befattning på någon av Parkers ekonomienheter i Sverige eller utomlands. Med en omsättning på över 100 miljarder SEK, enheter i 50 länder runt om i världen och 55 000 anställda är Parker ett globalt företag med oändliga möjligheter!

Om trainee-programmet
Under traineeprogrammet kommer du att utvecklas och utmanas inom olika fokusområden inom finans, ekonomi och redovisning. Programmets totala tid på två år är fördelad på tre perioder förlagd till olika ekonomienheter inom Parker. Med fokus på controlling spenderas ett år på en av våra produktionsenheter i Västsverige samt på säljbolaget i Borås. Du kommer även att spendera ett halvår på finance-avdelningen i Borås där du ges en god inblick i bland annat kassaflödesrelaterade processer, förvaltningsekonomi och legalt bokslut. För att ge dig en god förståelse för Parkers globala verksamhet och för att stärka våra internationella samarbeten, kommer även ett halvår av din tid som trainee vara förlagd utomlands, där du deltar i internrevisioner inom EMEA-regionen.

Traineeprogrammet innehåller både individanpassad utbildning och delaktighet i skarpa uppdrag med verkliga problemställningar och förbättringsmöjligheter inom vår verksamhet. Efter din tid som trainee på Parker har du en gedigen kunskap om Parkers organisation, verksamhetsområden, produkter och företagskultur – och står redo att fortsätta din karriär på Parker.

Kunskapskrav
Möjligheterna som Parkers traineeprogram ger är stora. Därför är vi också väldigt noggranna med att handplocka de allra bästa aspiranterna till programmet – de med störst talang, driv, engagemang och potential. Vi söker dig som vill och kan lite mer; som har en tydlig affärs- och resultatinriktning. Samtidigt krävs ett gott tålamod och en långsiktighet, då vi tror att de bästa ledarna växer fram genom den kunskap och erfarenhet som läggs på med tiden. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, engagerad och initiativrik samt besitter goda ledaregenskaper.

För att vara aktuell för programmet krävs följande:

  • Kandidat- eller masterexamen inom ekonomi-
  • Kunskap inom finance, redovisning, controlling
  • Goda färdigheter i Excel och övriga program inom Office-paketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt

Vi söker dig som siktar högt – som vill ha en ledande position på Parker efter traineeprogrammets slut. Sätt fart på din karriär – bli trainee på Parker!

Programinformation

Ansök senast

21 november 2017

Tillträde

Januari - mars 2018

Utbildning

Kandidat- eller masterexamen inom ekonomi

Utland

Ja, delvis

Kontaktperson

Rekryteringskonsult; Carl Otter, 0705-98 73 80, carl.otter@speedgroup.se

Ansökan

http://bit.ly/2y6InDT

Startsidan

http://bit.ly/2yNDS37

Följ oss i sociala media
Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer

TRAINEENYHET2017-10-25, Parker Trainee Program 2018: Finance startar januari - mars 2018 med ansökan senast 21 november 2017.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-06-19, Parker Trainee Program startar våren 2018 med ansökan senast november 2017.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-01-26, Parker Trainee Program startar hösten 2017 med ansökan senast 17 mars 2017.

Läs mer