ONE_Nordic_1200x628 2.png
One logo.jpg

ONE Nordics Traineeprogram – bygg ”Det nya energisamhället”

Sök som trainee och utveckla Sveriges energiinfrastruktur!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och underhåll inom energi- och industrisektorn. Vi hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla sina anläggningar.

Vill du utvecklas inom teknik, projektledning, ledarskap i en spännande miljö och i kundprojekt där vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”? Vi erbjuder nu studenter inom ingenjörsutbildningarna plats i vårt traineeprogram för projektledare och specialister med start hösten 2020!

Som trainee på ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn. Vi arbetar med kunder över hela landet inom flera olika verksamhetsområden − såsom elnät och stationer (0,4-400kV), belysning, fiber, trafikinformatik, industriservice, teknisk fastighetsförvaltning, värmekraft, spårburen trafik, gas, fjärrvärme, kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, energimätning, energioptimering, driftkommunikation, elkraft och automation. Du ges möjlighet att arbeta med kända varumärken så som E.ON, Ellevio, Vattenfall, Uniper, Trafikverket, Förbifart Stockholm, Stockholm Stad och andra stora kommuner inom landet samt olika kända varumärken inom tillverkande industri etc. På ett mer övergripande plan bidrar du till ONE Nordics vision om att bygga ”Det nya energisamhället”. ONE Nordics mål är att ligga i täten och bistå energiproducenter, distributörer och energianvändare att bygga nya, samt att underhålla, modernisera och optimera befintliga anläggningar så att de dels följer senaste miljö-, kvalitets-, och lagkrav, dels att de är så effektiva som möjligt.

Under programmets 18 månader får du, med stöd av handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, konstruktionsarbete, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp. Ett gemensamt utbildningsprogram inom ledarskap, projektledning, entreprenadjuridik och kommunikation etc. löper parallellt med praktikperioderna. Parallellt med ordinarie arbete kommer du delta i utvecklingsaktiviteter i koncerngemensamma projekt. Arbete ute i fält ingår som en del av traineeperioden. Efter programmet tror vi att du har förutsättningar att göra en lysande karriär inom ONE Nordic!

Certified

Programinformation

Ansök senast

1 november 2019

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

Ingenjörsutbildningar från högskola/universitet

Utland

Nej

Kontaktperson

Anna.Fredricson@one-nordic.se, +46 702 330 806

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.one-nordic.se/trainee

Följ oss i sociala media