startsida_traineeguiden.jpg
One logo.jpg

ONE Nordic 2018

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Vi hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla sina anläggningar.

Vill du utvecklas inom teknik, projektledning, ledarskap i en spännande miljö och i kundprojekt där vi bygger ”Det nya energisamhället”? Vi erbjuder nu studenter inom ingenjörsutbildningarna plats i vårt nya traineeprogram med start eventuellt under hösten 2019!


Som trainee på ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av tekniska tjänster, service och entreprenad inom energisektorn. Vi når kunder över hela landet inom flera olika verksamhetsområden − såsom elnät och stationer (0,4-400kV), belysning, fiber, trafikinformatik, industriservice, teknisk fastighetsförvaltning, värmekraft, spårburen trafik, gas, fjärrvärme, kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, energimätning, energioptimering, driftkommunikation, elkraft och automation. Du ges möjlighet att arbeta med kända varumärken så som E.ON, Ellevio, Vattenfall, Uniper, Trafikverket, Förbifart Stockholm, Stockholm Stad och andra stora kommuner inom landet samt olika kända varumärken inom tillverkande industri etc. På ett mer övergripande plan bidrar du till ONE Nordics vision om att bygga Det nya energisamhället. ONE Nordics mål är att ligga i täten och bistå energiproducenter, distributörer och energianvändare att bygga nya, samt att underhålla, modernisera och optimera befintliga anläggningar så att de dels följer senaste miljö-, kvalitets-, och lagkrav, dels att de är så effektiva som möjligt.

Under programmets 18 månader får du, med stöd av handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, konstruktionsarbete, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp. Parallellt med detta kommer du att få delta i utbildningar inom ledarskap, projektledning, entreprenadjuridik och kommunikation. Arbete ute i fält ingår som en del av traineeperioden. Efter programmet tror vi att du har förutsättningar att göra en lysande karriär inom ONE Nordic!

 

Certified

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt våren 2019

Tillträde

Eventuellt hösten 2019

Utbildning

Ingenjörsutbildningar från högskola/universitet

Utland

Nej

Kontaktperson

Ulrika Delin, +46 (0)706 30 39 76, ulrika.delin@one-nordic.se

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://www.one-nordic.se/karriar

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer