Header 1400_525.png
Lime_color_RGB.png

Nordic Trainee Program 2020

Med mer än 220 anställda är vi en av Nordens största inom Customer Relationship Management (CRM) och utnämnda till marknadsledande i Sverige. Vi har hjälpt mer än 6000 företag i hela Norden under 25 år att nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar. Tänk på oss som en one-stop-shop för CRM då vi utvecklar, säljer, inför och supportar allting själva. Oroa dig inte, trots allt detta tar vi inte oss själva på för stort allvar. Letar du efter ett företag där innovation, kundvård och trefika står högt i kurs? Där glimten i ögat är din viktigaste egenskap?

Vill du jobba med intressanta produkter och sjukt smarta kollegor? Om vi dessutom erbjuder hög trivselfaktor, innovation och menar att det enda vi tar på allvar är våra kunder – är du fortfarande intresserad? Toppen!

Traineeprogrammet är en perfekt karriärmöjlighet för dig med entreprenörsanda och som gillar både IT och teknik. Gissningsvis är din studieinriktning från universitet/högskola/IHM på kandidat- eller masternivå som ingenjör, ekonom, systemvetare/IT etc.

Vi letar nu efter härliga och passionerade talanger med ett starkt intresse för tech och försäljning. Vi söker dig som vill bli en del av Nordens vassaste CRM-team och vårt Nordic Trainee Program med start 13 januari och 3 augusti 2020.

Traineeprogrammet
Vårt Nordic Trainee Program erbjuder unga talanger en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Första tiden spenderas i Lund (vi fixar boende). Utbildning och workshops blandas med att följa med erfarna kollegor ut i verkligheten. Majoriteten av programmet som löper under 12 månader utgår du ifrån ditt lokala kontor där du driver dina egna projekt. Men givetvis träffar du traineegänget regelbundet hela året för utbildning och erfarenhetsutbyte. Traineeåret avrundas sedan med en weekendresa tillsammans med traineegänget.

Är du vår nya vår nya stjärna?

Account Manager
Som Account Manager Trainee arbetar du med egen nyförsäljning och genom våra CRM-system hjälper du våra kunder att effektivisera sin verksamhet och öka sin lönsamhet. Såklart ger vi dig all utbildning du behöver: produkter, säljteknik, försäljningsprocessen och förhandlingsteknik. Du har hand om hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning och vidareutveckling av dina kunder.

För att bli framgångsrik utgår vi från att du har en uthållighet i det du tar dig an, men framförallt en målmedvetenhet och stark egen drivkraft. Att vara säljare på Lime är en spännande kombination av affärsförståelse och komplex försäljning – i ett högt tempo!

Customer Success Manager
Som Customer Success Manager Trainee arbetar du med en egen portfölj av kunder. Du kontaktar dem proaktivt för att skapa mer värde för dem och kartlägger deras behov för att kunna hjälpa dem att utvecklas vidare med Lime. Du arbetar för att behålla kunderna men också med merförsäljning av våra produkter och tjänster.

Såklart ger vi dig all utbildning du behöver: produkter, säljteknik, försäljningsprocessen och förhandlingsteknik. För att bli framgångsrik utgår vi från att du är trygg i dig själv och har en vilja att både hjälpa kund och att driva affärer. Att vara customer successare på Lime är en kul kombination av verksamhetsförståelse och teknik – i ett högt tempo! Placeringsort för denna tjänst är på vårt tjusiga kontor i Stockholm.

Technical Project Manager
Som teknisk projektledare får du en spännande blandning av kundkontakt och IT. Med stort fokus på processer hjälper du kunden hela vägen från att reda ut behov och anpassa våra system, till att utbilda användarna i CRM. Din utgångspunkt kommer att vara ett av våra härliga kontor, men du kommer att resa runt en del för att stötta våra kunder. Att arbeta med helt nya kunder är lika viktigt som att ge kärlek till våra befintliga. Det skapar kundvård i världsklass!

Din framgång bygger på engagemang, ett sug efter att alltid få lära dig mer och målmedveten långsiktighet. För att hjälpa dig kommer du att få alltifrån teknisk utbildning i våra produkter till att drillas inom projektledning. Även om du får lära dig mycket hos oss är teknisk förkunskap i form av någon typ av programmeringsvana dock en förutsättning för att kunna axla rollen som projektledare – det blir annars en alltför brant uppförsbacke.

Application Consultant
Som applikationskonsult omvandlar du dagligen våra kunders problem och behov till kreativa tekniska lösningar. Du är inte så noga med plattform och utvecklingsmiljö, utan ser dem för vad de är – hjälpmedel för att nå fram till den ultimata användarupplevelsen!

Du kommer att jobba med kundnära programmering i våra produkter, allt från integrationer med andra IT-system till kundspecifika anpassningar i våra egna system. Som du kanske förstår krävs det att du tycker att programmering och kod är kul, samt har en del kunskaper inom detta innan du börjar hos oss. Men du kan vara lugn, vi förväntar oss inte att du kan allting innan du börjar – du kommer såklart lära dig massor längs vägen!

Det handlar inte bara om kodning. Egentligen är det snarare en 75/25 fördelning mellan programmering och teknisk projektledning. Du kommer att jobba in-house på ett av våra härliga kontor och ha löpande kontakt med våra kunder.

Developer
Python3, Ruby on Rails, C#, Angular och React – på Lime brinner vi för programmering och produktutveckling. Våra utvecklingsteam älskar kod och vi väljer de bästa verktygen och teknologierna för uppgiften, därav blandade språk och ramverk!

Efter introduktionsveckorna på traineeprogrammet kommer du sedan börja jobba i ett utvecklingsteam, med specialisering på en av våra produkter. Beroende på vad ditt hjärta slår lite extra mycket för har du möjlighet att jobba antingen med front-end eller back-end. Vi räknar med att du är kreativ och har programmeringskills sedan tidigare, men du lär dig mycket på vägen! Placeringsort är vårt goa kontor i Lund.

Du har:

  • Ett starkt business-tänk
  • Intresse av teknik och IT
  • Något som gör att folk i din omgivning alltid litar på dig
  • En drivkraft, är smart och får saker gjorda
  • En önskan om att få jobba och lära från de bästa
  • Högt EQ och lider gärna inte av scenskräck
  • Körkort
  • Glimten i ögat, och trots allt ovan är du också ödmjuk ;)

Ansök idag!
Tjänsterna tillsätts så fort vi hittar rätt person. Vi har två programstarter under 2020: 13 januari och 3 augusti. Ansökan är öppen för båda.

Välkommen till Lime!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Ansökan löpande

Tillträde

13 januari och 3 augusti 2020

Utbildning

Kandidat- eller masternivå som ingenjör, systemvetare/IT, ekonom etc.

Utland

Ja, delvis

Kontaktperson

Cornelia Olserius, cornelia.olserius@lime.tech, 046-270 48 58

Ansökan

https://recruit.lime-technologies.com/sv/application/new?jobId=229101

Startsidan

https://www.lime-technologies.se/trainee/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer