Header 1400_525.png
Lime_color_RGB.png

Nordic Trainee Program 2019

Med mer än 220 anställda är vi en av Nordens största inom Customer Relationship Management (CRM) och utnämnda till marknadsledande i Sverige. Vi har hjälpt mer än 6000 företag i hela Norden under 25 år att nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar. Tänk på oss som en one-stop-shop för CRM då vi utvecklar, säljer, inför och supportar allting själva. Oroa dig inte, trots allt detta tar vi inte oss själva på för stort allvar. Letar du efter ett företag där innovation, kundvård och trefika står högt i kurs? Där glimten i ögat är din viktigaste egenskap?

Vill du jobba med intressanta produkter och sjukt smarta kollegor? Om vi dessutom erbjuder hög trivselfaktor, innovation och menar att det enda vi tar på allvar är våra kunder – är du fortfarande intresserad? Toppen!

Traineeprogrammet är en perfekt karriärmöjlighet för dig med entreprenörsanda och som gillar både IT och teknik. Gissningsvis är din studieinriktning från universitet/högskola/IHM på kandidat- eller masternivå som ingenjör, ekonom, systemvetare/IT etc.

Vi letar nu efter härliga och passionerade talanger med ett starkt intresse för tech och försäljning. Vi söker dig som vill bli en del av Nordens vassaste CRM-team och vårt Nordic Trainee Program. Programmet startar 5 augusti 2019. Vi kör löpande rekrytering men ansökan stänger så fort vi hittat de stjärnor vi letar efter. Ansök därför ASAP för att ha en chans innan det är för sent!

Traineeprogrammet
Vårt Nordic Trainee Program erbjuder unga talanger en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Första tiden spenderas i Lund (vi fixar boende). Utbildning och workshops blandas med att följa med erfarna kollegor ut i verkligheten. Majoriteten av programmet som löper under 12 månader utgår du ifrån ditt hemmakontor där du driver dina egna projekt. Men givetvis träffar du traineegänget regelbundet hela året för utbildning och erfarenhetsutbyte.

Är du vår nya vår nya stjärna?
Account Manager: Du arbetar som affärsutvecklare och, med hjälp av våra CRM-system, hjälper du våra kunder att förbättra sin verksamhet och tjäna mer pengar. Såklart ger vi dig all utbildning du behöver: produkter, säljteknik, försäljningsprocessen, och förhandlingsteknik. Att vara säljare på Lime är en spännande kombination av processutveckling och komplex försäljning!

Technical Project Manager: Du arbetar med CRM-implementation och projektledning, både vad gäller system och verksamhet. Att arbeta med helt nya kunder är lika viktigt som att ge kärlek till våra befintliga. Det skapar kundvård i världsklass. Med stort fokus på processer utbildar du våra kunder i våra CRM-system och följer dem sedan i deras kundvårdsresa. Du får en mer teknisk utbildning i våra produkter, så teknisk förkunskap räknar vi med. Som projektledare får du en spännande blandning mellan människa och IT, där du både blir teknikproffs och verksamhetsutvecklare!

Application Consultant: Du kommer bli en hejare på att koda, om du inte redan har stenkoll så får du det på både SQL och Visual Studio. Du kommer jobba med kundanpassningar av olika slag – allt från integrationer mot andra system till coola guider som förenklar vardagen för kunderna. Vi räknar med att du är kreativ och har programmeringskills, men du lär dig mycket på vägen. Och det handlar inte bara om kodning. Egentligen är det snarare en 50/50 fördelning mellan programmering och teknisk projektledning.

Developer: Du lär dig inte bara allt om våra system utan får också bygga dem! Som utvecklare får du lära dig allt du borde ha lärt dig i skolan om testdriven utveckling, hållbar kod, continuous integration och mycket annat spännande. Och inte nog med det – du får vara en del av det göttigaste utvecklarteamet i Norden. Vi räknar med att du är kreativ och har programmeringskills, men du lär dig mycket på vägen!

Du måste kunna tala flytande svenska, danska, norska eller finska (beroende på var du vill jobba) samt tycka att engelska är roligt.

Du har:

  • Ett starkt business-tänk
  • Intresse av teknik och IT
  • Något som gör att folk i din omgivning alltid litar på dig
  • En drivkraft, är smart och får saker gjorda
  • En önskan om att få jobba och lära från de bästa
  • Högt EQ och lider gärna inte av scenskräck
  • Körkort
  • Glimten i ögat, och trots allt ovan är du också ödmjuk ;)

Ansök idag!
Tjänsterna tillsätts så fort vi hittar rätt person. Programmet startar 5 augusti 2019.

Välkommen till Lime!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Ansökan löpande

Tillträde

5 augusti 2019

Utbildning

Kandidat- eller masternivå som ingenjör, systemvetare/IT, ekonom etc.

Utland

Ja, delvis

Kontaktperson

Cornelia Olserius, cornelia.olserius@lime.tech, 046-270 48 58

Ansökan

https://recruit.lime-technologies.com/sv/application/new?jobId=219901

Startsidan

https://www.lime-technologies.se/trainee/

Följ oss i sociala media