NEXT GENERATION

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Som anställd i vårt traineeprogram kommer du erbjudas ett gediget utbildningspaket varvat med faktiska uppdrag gentemot våra kunder, för att på så sätt bygga upp en god grundförståelse inom våra olika kompetenser på energisidan. Det 20 veckor långa programmet är en fantastisk ”språngbräda” ut i arbetslivet, där du kommer coachas av några av de vassaste konsulterna inom energisektorn! Efter själva programtidens slut är du förhoppningsvis en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo.

Vår härliga gruppering inom energi består 165 konsulter runtom i landet och arbetar med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vattenkraft, vindkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av infrastrukturen för el i Norden!

Har du ett starkt intresse för teknik och en strävan efter att få vara med och skapa hållbara lösningar för framtiden? Är du i början av din karriär och är nu redo att testa dina vingar inom energiförsörjning och energidistribution? Om du räcker upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara en av dem vi söker!

Ansök till Karlstad
https://www.rejlers.se/Karriar/Jobba-pa-Rejlers/Lediga-jobb/next-generation---rejlers-talangprogram-20192/

Ansök till Stockholm
https://www.rejlers.se/Karriar/Jobba-pa-Rejlers/Lediga-jobb/next-generation---rejlers-talangprogram-2019/

Programinformation

Ansök senast

31 mars 2019

Tillträde

September 2019

Utbildning

högskoleutbildning inom elkraft, bygg, mekanik, hållfasthetslära eller liknande i bagaget

Utland

Nej

Kontaktperson

Katarina Norberg, +46 720 50 91 60, katarina.norberg@rejlers.se, 
Jan Olegren (Karlstad), +46 706 70 57 66, Energy
jan.olegren@rejlers.se
, Jonas Böös (Stockholm)
, +46 702 74 68 16, Affärsutvecklare
jonas.boos@rejlers.se

Ansökan

https://bit.ly/2IQAJIv

Startsidan

https://bit.ly/2EgX5NL

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer