NCC Traineeprogrammet

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan – utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

Är du nyutexaminerad civilingenjör och vill påverka hur människor lever och bor mer hållbart i framtiden?
Då är vårt traineeprogram någonting för dig. Under 18 månader varvar du arbete i olika projekt med utbildning i bland annat ledarskap och individuell utveckling.

Traineeprogrammet är en bra start på karriären och en fantastisk möjlighet att direkt få pröva sina kunskaper i skarpa projekt. För NCC är det en fördel att snabbt få in ny kunskap i projekten, direkt från universitet, högskola och studier. Traineeprogrammet ger dig möjlighet att utveckla kunskaper inom olika områden, såsom produktion, hållbarhet, inköp, projektering och kalkyl. Programmet individualiseras utifrån din kompetens, erfarenhet och intresseområden där du som trainee får chansen till;

  • Tydlig hemvist. Din anställningsplats och din chef är densamma under hela traineeperioden, vilket ger kontinuitet i din personliga utveckling.
  • Variation genom rotation. Fasta och valfria rotationer till olika roller, i flera delar av organisationen och projekt gör att du möter nya utmaningar, får en brant utvecklingskurva och en bra bild av framtida utvecklingsvägar inom NCC. 
  • Utbildning. Genom gemensamma teoriblock stärks din kompetens inom områden som juridik, verksamhetsstyrning, hållbarhet och ledarskap.
  • Starkt nätverk. Ditt nätverk stärks genom nationella träffar med övriga traineer inom NCC men du får även chans till att skapa ett kontaktnät inom hela organisationen.

Oavsett var inom NCC du startar din traineetjänst får du en introduktion till företaget, våra värderingar och får lära känna dina traineekollegor genom en inledande, nationell träff.

Du är nyutexaminerad eller har högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Viktigt är att du har ett genuint intresse för NCC:s verksamhet och delar våra värderingar

Certified

Programinformation

Ansök senast

31 oktober 2018 - 17 februari 2019

Tillträde

Hösten 2019

Utbildning

Civilingenjör med inriktning Väg och Vatten, Samhällsbyggnad, Lantmäteri, Industriell ekonomi eller annan bygginriktning.

Utland

Kan finnas möjlighet

Kontaktperson

Sara Berger, sara.berger@ncc.se, 070-088 71 34

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/trainee/

Följ oss i sociala media