Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Marginalen Traineeprogram 2020

Marginalen Bank skapar tid och möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Det gör vi genom att lyssna på våra kunder och erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster. Vår vision är att bidra till en bättre värld genom att skapa ekonomiskt försprång för människor som söker en bank och partner som inte bara tittar på siffror utan lika mycket på idéer och framtid.

Marginalen Bank är i ett spännande skede med flertalet innovationssatsningar och satsningar på ny teknik. Marginalen Traineeprogram erbjuder dig därför en chans att vara en viktig spelare i en prestigelös organisation där du får vara med och följa samt påverka riktningen för finansbranschen. För oss är det också viktigt att vara en organisation i framkant vilket bland annat syns genom vårt agila arbetssätt som genomsyrar hela organisationen. Hela branschen rör sig snabbt och vi vill nu hitta dig som kan vara med och utveckla vår organisation ytterligare mot framtiden!

Nu har du möjlighet att kickstarta din karriär i en agil, innovativ och framåtsträvande organisation.

Välkommen att ansöka till Marginalen Traineeprogram 2020.
Vill du arbeta i en entreprenöriell organisation där dina idéer tas tillvara och där du kan göra verklig skillnad? Är du nyexaminerad eller har max 1-2 års arbetslivserfarenhet och vill vara med och forma morgondagens finansbransch? Då tycker vi att du ska ansöka till att bli en del av nästa generations traineer på Marginalen Bank. Ser du en framtid i finansbranschen finns här en möjlighet till en kickstart in i arbetslivet och en språngbräda till din framtida karriär.

Programmet pågår under ett år där praktiska utmaningar varvas med utbildande aktiviteter för att du ska kunna lära känna Marginalen och branschen på bästa tänkbara sätt. Till din hjälp för att uppnå din fulla potential har du en mentor, en handledare och en mängd kollegor. Som trainee på Marginalen Bank tillhör du en specifik funktion inom organisationen och du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter.

Det kommer förekomma projekt inom ditt specialistområde samt strategiska verksamhetsöverskridande projekt där du får möjlighet att samarbeta med olika delar av organisationen. Programmet kommer ge dig en god grund att stå på och en stor chans att fortsätta utveckla både dig själv och affären. Självklart ser vi gärna att du utmanar oss kring framtidens finansbransch och vad som bör vara vårt nästa fokusområde. Hos oss kan du påverka både branschens och din egen framtid. Bara du sätter gränserna!

Varmt välkommen med din ansökan, gärna idag, dock senast den 16/2 – 2020.

Programinformation

Ansök senast

16 februari 2020

Tillträde

1 september 2020

Utbildning

Kandidat- eller masternivå som ingenjör, systemvetare/IT, ekonom, HR eller juridik

Utland

Nej

Kontaktperson

Maria Pettersson, maria.pettersson@marginalen.se, 0721481951

Ansökan

https://www.marginalen.se/om-marginalen/karriar/lediga-jobb/annons/?jobid=92293

Startsidan

https://www.marginalen.se/om-marginalen/karriar/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer