Management Traineer

Bufabs verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer med stora hjärtan och vi tror på personligt initiativ lokalt för att driva affären framåt. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Vi tror på globalt teamarbete med hjälp av Bufabs Best Practice för att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder. Vi är Solutionists. Idag är Bufab gruppen över 1 200 medarbetare i 27 länder och våra medarbetare är vad som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett entreprenellt företag. Samtidigt bibehåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft med oss sedan vi grundades 1977. Läs mer på www.bufab.com

Om traineeprogrammet
Bufabs Traineeprogram är skräddarsytt för nyutexaminerade studenter och baserat på ett verkligt behov inom företaget och vi kan därmed erbjuda utmanande positioner efter programmets slut. Vi ger dig utmaningar, utbildning, mentorskap och de verktyg som du behöver för att bredda dina kunskaper.

Vem söker vi?

Till vårt Management Trainee program 2019 söker vi:

  • Trainee som kommer arbeta med olika Förbättrings- och Lean projekt inom koncernens producerande enheter. Koncernen har totalt 5 produktionsenheter i Sverige. Vi tror du har en utbildning inom Teknik eller Produktionsledning, eller motsvarande.
  • Traineer som kommer arbeta med Förbättringsprojekt och processer på koncernens Centrallager både inom sälj, inköp och lager. Vi tror du har en utbildning inom Supply Chain/Logistik, eller motsvarande.

Vi söker talanger med driv och passion för utveckling som vill växa som individer och i ett team. Du är prestigelös och ser nyttan i att lära dig från grunden. Du är socialt utåtriktad och ansvarsfull med goda språkkunskaper. Är du analytisk och har erfarenhet av projektledning så ser vi det som positivt. Du måste vara en lagspelare – vi tror starkt på lagarbete i varje del av Bufab, lokalt och globalt. Attityd och energi är för oss nyckelord. Du behöver vara flexibel, vi gör saker med energi och agerar snabbt.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en verktygslåda för en framgångsrik karriär och ett nätverk som kan vara livstid. Traineeprogrammet pågår under två terminer och innehåller en introduktion med varierande arbete i form av operativt arbete följt av projekt som kommer vara kopplade till din framtida position på Bufab.

Vi startar programmet i september 2019 och huvuddelen av kommer äga rum i Värnamo men under en eller vissa delar kommer du vara placerad på något av våra syskonbolag ute i världen. Programmet kommer pågå under ett år och vi kan erbjuda en tillsvidareanställning på heltid efter din provanställning.

Vill du veta mer? Kontakta Hanna Skogefors, HR, hanna.skogefors@bufab.com. Skicka din ansökan senast den 30e april till hr@bufab.com. Märk din ansökan med Traineeprogram. Intervjuer kommer att hållas löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Certified

Programinformation

Ansök senast

30 april 2019

Tillträde

September 2019

Utbildning

Teknik eller Produktionsledning. Supply Chain/Logistik

Utland

Delvis/Kan förekomma

Kontaktperson

Hanna Skogefors, HR, hanna.skogefors@bufab.com.

Ansökan

Mailas till hr@bufab.com

Startsidan

https://www.bufab.com/sv/om-oss/karriar/borjan-av-din-karriar/traineeprogram

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer