Här söker Sveriges främsta företag sina nya stjärnor

Management Trainee

Hej!                                                    

Jag heter Helena och är VD på Ragn-Sells AB sedan ett och ett halvt år tillbaka. Vill du vara min Management Trainee?

Jag brinner för hållbarhet och för att skapa delaktighet och engagemang hos alla medarbetare. Ragn-Sells vision är att vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.  Det är viktigt för mig att kunna bidra till detta varje dag och att vi som företag och arbetsgivare står för något viktigt och långsiktigt – vi vill ta ansvar för hur vår värld lämnas över till kommande generationer. Våra kunder är framförallt företag eller offentlig verksamhet och finns i hela landet och inom nästan alla segment. Det gör affären och kundmötena så spännande – vår verksamhet är ett viktigt nav i det hållbara samhället!

Vår affärsidé är att erbjuda nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.

Min vardag är väldigt omväxlande och mycket händer i ett högt tempo. Jag ansvarar för att tillsammans med Sverigeledningen ta fram bolagets strategi och förverkliga den tillsammans med alla våra drygt 1600 medarbetare runtom i landet. Vi har en ny organisation sen ett halvår tillbaka och den är på väg att sätta sig. Stort fokus närmaste året ligger på att skapa effektiva processer och förutsättningar för en ännu bättre kundupplevelse i våra fyra affärsdivisioner.

En vanlig dag på jobbet för mig kan innehålla möten med medarbetare, kunder, ägare, koncern, samarbetspartners eller styrelsen i något av våra bolag eller branschorganisationer. Det kan vara affärsuppföljning, affärsutveckling, förvärv eller samarbeten; utveckling av organisation, påverkansarbete eller kommunikation i olika form som skype eller blogg. Samarbete och delaktighet är viktigt för mig vilket också genomsyrar mitt sätt att vara och jobba. Tillsammans blir vi starkare.

Kan du hänga med i mitt tempo? I så fall ska jag lära dig allt jag kan!
/Helena Karlsson, VD Ragn-Sells


Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba nära Helena i hennes vardag och stödja henne i alla arbetsuppgifter, högt som lågt. Det ingår rent administrativa uppgifter som att skriva protokoll, sköta dokumenthantering och förbereda presentationer, men också att planera och hålla i möten och att självständigt driva projekt som annars ligger på Helenas bord.

Vår intention är att du efter ca 2 år ska vara redo att axla en operativ chefsroll ute i vår verksamhet och växa långsiktigt med Ragn-Sells.

Vem är du?

Vi söker dig som tar examen från universitet eller högskola i juni 2017 eller dig som har hunnit jobba 1-2 år efter examen. Du har förmodligen läst industriell ekonomi, ingenjör eller ekonomi, men vi är öppna för sökanden från alla akademiska inriktningar. Viktigast är att du har ett starkt intresse för affärer och vill lära dig hur en organisation leds och utvecklas.

Du har jobbat vid sidan av dina studier, förmodligen med administration eller kanske drivit eget bolag, och du har erfarenhet från styrelsearbete (i t.ex. föreningar eller näringsliv). Du har också erfarenhet av att driva projekt och sätter stor ära i att alltid leverera med mycket goda resultat. Svenska och engelska pratar och skriver du obehindrat. Kan du något mer språk som används inom koncernen så är det meriterande. Självklart är du en van IT-användare.


Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till oss genom att klicka på länken nedan. Tillträde för rollen är någon gång mellan juni och augusti 2017. Sista ansökningsdag 31 maj 2017. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt. Frågor besvaras av HR-specialist Susanna Edler, susanna.edler@ragnsells.com och HR-chef Maria Flink, maria.flink@ragnsells.com

Välkommen med din ansökan!

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1700 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge, Estland, Lettland och Polen. Totalt är vi 2500 personer i hela koncernen. Koncernen omsätter över 4,5 miljarder SEK per år och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp.

 

Programinformation

Ansök senast

31 maj 2017

Tillträde

Juni - augusti 2017

Utbildning

Civilingenjör, Industriell ekonomi, Civilekonom, Ekonomi eller Personalvetare

Utland

Nej

Kontaktperson

Susanna Edler, susanna.edler@ragnsells.com eller Maria Flink, maria.flink@ragnsells.com

Ansökan

Ansök genom vår hemsida http://www.ragnsells.se/sv/Om-foretaget/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=p706

Startsidan

http://www.ragnsells.se

Följ oss i sociala media
Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer