Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

LUMA (Management trainee)

Kinnevik har en lång historik av att förutse förändringar i omvärlden och att tidigt identifiera möjligheter som andra inte ser. Vi investerar i digitala tillväxtbolag som med innovativa lösningar och ny teknik förbättrar människors liv genom att erbjuda mer och bättre valmöjligheter. Kinnevik är stolta ägare i Zalando och Tele2 som utgör hörnstenarna i den noterade portföljen. Våra fokusmarknader är Europa och USA. Under de senaste åren har vi ökat vår närvaro i Norden genom investeringar i bland annat Karma, Budbee och MatHem. Kinnevik är en passionerad bolagsbyggare och aktiv ägare som fokuserar på långsiktigt hållbart värdeskapande. Vår största tillgång är, och har alltid varit, våra medarbetare. Vi vinner tillsammans.

Nu söker vi LUMA nummer 36. Som LUMA på Kinnevik arbetar du under ett års tid nära vd och resten av ledningsgruppen med både det dagliga och strategiska arbetet. Du kommer driva och vara delaktig i många olika typer av projekt inom olika affärsområden. Under din tid som LUMA får du en unik inblick i vad det innebär att styra ett internationellt och snabbrörligt bolag, möjlighet att skapa ett brett kontaktnät inom Kinnevik och våra bolag samt samla på dig bra erfarenheter och verktyg för din fortsatta karriär.

Ordet LUMA kommer av latinets lumen som betyder ljus. Det fick bli namnet på denna tjänst vid starten år 1977 då Kinnevik letade efter sin första begåvade trainee vars huvud skulle skina likt en stor lampa. För oss betyder det att vi söker en person som är nyfiken, driven och har lätt för att snabbt sätta sig in i nya situationer. Du bör vara en självgående problemlösare som gillar utmaningar och har god analytisk förmåga. Vi söker en person med hög integritet, god social kompetens och stark kommunikativ förmåga.

Du som söker har en meriterande akademisk bakgrund, gärna med ekonomi- och/eller civilingenjörsexamen. Du studerar sista året, är nyexaminerad eller med något års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har internationell erfarenhet och arbetat vid sidan av studierna.

Kinnevik är en liten inkluderade organisation med stor räckvidd och stark entreprenöriell anda. För oss handlar bra lagarbete om att dela samma värdegrund, att lita på varandra och att ha roligt ihop. Vill du bli LUMA nummer 36 och vinna med oss? Då ser vi fram emot att träffa dig.

Programinformation

Ansök senast

1 november 2020

Tillträde

Augusti 2021

Utbildning

Ekonomi och/eller civilingenjör

Utland

Nej

Kontaktperson

Fanny Lamperud, +46 (0)8 562 000 00, luma@kinnevik.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.kinnevik.com/team/luma

Följ oss i sociala media