LIF Trainee

LIF är branschorganisationen för de forskande läkemedelsföretagen i Sverige. Vi arbetar för en högkvalitativ vård och tillgång till nya behandlingar genom att stärka den svenska Life Science-sektorn i samverkan med vårdens aktörer, politiker, tjänstemän och patientföreträdare.

Det behövs fler personer som har insikt i hela det komplexa läkemedelsområdet. Därför startar LIF en traineeverksamhet för morgondagens ledare inom branschen som ger nyutexaminerade en unik tillgång till den forskande läkemedelsbranschens samlade kompetens. Programmet ger dig förutsättningar att efteråt söka dig vidare till anställningar inom läkemedelsföretag, myndigheter och hälso- och sjukvården.

Traineeprogrammet omfattar 18 månaders visstidsanställning på heltid. Programmet är inte kopplat till en framtida anställning på LIF utan syftar till att ge dig en unik förutsättning att finna din framtida anställning inom läkemedelsföretag, myndigheter och hälso- och sjukvården, eller inom LIF.

Vi söker dig…
…som erhållit din masterexamen det senaste året från en naturvetenskaplig utbildning inom medicin, biomedicin, farmaci eller som är civilingenjör, statsvetare eller nationalekonom

Programinformation

Ansök senast

15 augusti 2019

Tillträde

1 oktober 2019

Utbildning

Systemvetare/IT, Jurist, Övrigt

Utland

Nej, eventuellt något kortare möte i Bryssel

Kontaktperson

Åsa Nilsson, Asa.nilsson@lif.se

Ansökan

Mailas till Asa.nilsson@lif.se

Startsidan

http://www.lif.se

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer