student-trainee-1040x390-bara-kabba_heading_image_test2.jpeg
lidl logo 250x120.png

Lidls Traineeprogram

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 179 butiker runt om i Sverige. Vi har bevisat att bra mat inte behöver kosta mer!

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Traineeprogrammet är en viktig del i vår kompetens- och ledarförsörjning där vi erbjuder dig en god inblick i företaget och en gedigen grund att stå på inför framtida utmaningar inom Lidl. Våra nationella traineeprogram finns med olika inriktningar och omfattar 18 månader. Om du känner att du vill utmanas, utvecklas och få stort eget ansvar är detta ett program för dig!

Nationella program
Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Alla våra nationella traineeprogram inleds därför med utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. I nästa fas arbetar du med fokus på din huvudinriktning samt två delinriktningar som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen med någon av dessa inriktningar:

  • IT
  • Logistik
  • Supply Chain
  • HR
  • Ekonomi & Controlling
  • Inköp
  • Fastighet
  • Juridik

Som person är du lösningsorienterad, flexibel och har en mycket stark kommunikativ och analytisk förmåga. Du har en hög ambitionsnivå och har lätt för att arbeta i team. Det är mycket meriterande om dina kunskaper i tyska är goda, både i tal och skrift.

Ansökan
Vilka inriktningar som utannonseras under respektive ansökningsperiod kan variera och anpassas efter våra aktuella behov och resurser. För denna omgång erbjuds programmen med inriktningarna: management, logistik, Supply Chain Management, tekniskt inköp, inköp. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde antingen mars eller september.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2019

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

Akademisk examen, inriktning civilekonom eller civilingenjör

Utland

Nej

Kontaktperson

jobbhk@lidl.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://bit.ly/2z8RZD2

Följ oss i sociala media