Lidl-header.jpg
Lidl.png

Lidls internationella traineeprogram

Lidl är en av Europas största aktörer inom dagligvaruhandeln, med huvudsäte i Tyskland. Den internationella expansionen började på 1990-talet och idag finns närmare 10 000 butiker i 30 länder. Vi öppnade vår första butik i Sverige 2003 och sedan dess har vi ständigt utmanat de etablerade kedjorna. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder varor av högsta kvalitet till riktigt låga priser. För att kunna uppnå allt detta är våra ca 200 000 medarbetare över hela Europa nyckeln till vår framgång och framtida tillväxt.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Traineeprogrammet är en viktig del i vår kompetens- och ledarförsörjning där vi erbjuder dig en god inblick i företaget och en gedigen grund att stå på inför framtida utmaningar inom Lidl.

Våra internationella traineeprogram finns med olika inriktningar och omfattar mellan 12 och 18 månader. Om du känner att du vill utmanas, utvecklas och få stort eget ansvar är detta ett program för dig!

Internationella program
Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Alla våra internationella traineeprogram inleds därför med utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. I nästa fas arbetar du med fokus på din huvudinriktning samt två delinriktningar som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov. Den tredje och sista fasen spenderar du i Tyskland där du får möjlighet att få mer djupgående kunskap om hur vi arbetar (inom din huvudinriktning) på Lidl. Vid behov erbjuds även undervisning i tyska på plats.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen med någon av dessa inriktningar:

  • IT
  • Logistik
  • Supply Chain
  • HR
  • Ekonomi & Controlling
  • Inköp
  • Fastighet
  • Juridik

Som person är du lösningsorienterad, flexibel och har en mycket stark kommunikativ och analytisk förmåga. Du har en hög ambitionsnivå och har lätt för att arbeta i team. Det är mycket meriterande om dina kunskaper i tyska är goda, både i tal och skrift.

Ansökan
Vi har två traineestarter per år: i början av mars och i början av september.  Programmen finns med inriktningarna: managment, fastighet och inköp.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde antingen mars eller september. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Info kommer senare

Tillträde

Info kommer senare

Utbildning

Akademisk examen, inriktning beroende på programmets inriktning

Utland

Ja

Kontaktperson

jobbhk@lidl.se

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://bit.ly/2yRI2c9

Följ oss i sociala media