Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

lantmäteriet123.png
logotype-top.png

Lantmäteriets IT Trainee

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och är den myndighet som kartlägger Sverige. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling.

Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!

Är du nyutexaminerad inom IT och vill jobba i teknikens framkant? Då har du alla möjligheter att rivstarta din karriär hos oss. Som IT Trainee på Lantmäteriets huvudkontor i Gävle får du möjlighet att under nio månader utvecklas inom flera olika områden. Du kommer att gå IT-traineeprogram tillsammans med andra Systemutvecklare och systemtekniker. Vi erbjuder dig ett skräddarsytt program där du får bekanta dig med hela vår organisation för att sedan gå vidare och praktisera i våra olika team. Hela tiden får du stöd av erfarna kollegor och du kommer att ha en fadder under hela traineetiden.

Det här är vad vi erbjuder
På Lantmäteriet jobbar vi agilt enligt moderna metoder och DevOps. Vi arbetar i team med mycket eget ansvar och befogenheter. Vi utvecklar en av regionens största och mest avancerade IT-miljöer. Hos oss är du med och påverkar morgondagens Sverige. Man kan säga att vi releasar samhällsnytta. Varje dag!

  • Lantmäteriet erbjuder dig som blir antagen till vårt IT traineeprogram en tillsvidareanställning. Efter genomgånget traineeprogram kommer du att ingå som systemutvecklare i något av våra agila systemutvecklingsteam eller som systemtekniker i något av våra teknikteam.
  • Du får ett skräddarsytt program där introduktion, utbildning och praktik i våra team ingår.
  • Du kommer att få gå kurser för att lära dig våra verktyg och program, exempelvis utbildning i Java och Spring.
  • Du får en fadder som kommer följa dig under hela din traineetid.
  • Du får bekanta dig med hela vår organisation och har möjlighet att skapa nätverk som är till nytta för din fortsatta karriär.

Vem kan söka?
Vi söker dig som är nyutexaminerad inom IT och vill jobba i teknikens framkant? Då har du alla möjligheter att rivstarta din karriär hos oss. Beroende på inriktning brinner du för systemutveckling eller framtidens IT.

För systemutveckling vi vill att du:
- är nyutexaminerad med minst 180 högskolepoäng inom IT/data.

För drift & infrastruktur vi vill att du:
- är nyutexaminerad med minst 180 högskolepoäng inom IT/data, alternativt 2 år YH-utbildning inom relevant område.

Vi tänker oss sökanden med slutförd examen som är max 5 år gammal.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Mellan 29 januari - 29 februari 2020

Tillträde

September 2020

Utbildning

180 högskolepoäng inom IT/data eller minst 180 högskolepoäng inom IT/data, alternativt 2 år YH-utbildning inom relevant område

Utland

Nej

Kontaktperson

Kent Zetterberg, Systemutveckling, 026-171640, Daniel Lindberg, Drift-och Infrastruktur, 026-633659

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.lantmateriet.se/ittrainee

Följ oss i sociala media