Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Konserntrainee i Posten & Bring

Posten & Brings traineeprogram ger dig möjligheten att under två år kombinera och utveckla kunskap och nätverk i en stor nordisk koncern. Positionen som trainee kan vara början på en karriär som en av nyckelpersonerna i vår organisation. Under det två år långa programmet med tre placeringar har traineen stor möjlighet att själv påverka var och med vad denne vill jobba och vilka egenskaper som önskas utvecklas. Traineen får dessutom praktisk kunskap inom vår verksamhet genom hela programmet, bland annat under en 1-2 månader lång period där traineen ges möjlighet till ledarskapserfarenhet i produktion.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2020

Tillträde

Hösten 2021

Utbildning

Logistik, ekonomi, IT, innovation, ledarskap, projektledning, strategi, HR, marknadsföring, samhällskunskap, miljö och CSR.

Utland

Ja, åtminstone en av de tre placeringarna är utomlands. Gemensamt för alla traineer är att första hospitering är i Oslo.

Startsidan
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer