Konserntrainee i Posten & Bring

Den teknologiska utvecklingen går i ett högt tempo och vi i Posten & Bring satsar för att vinna kunderna. Koncernen har höga digitala ambitioner och vi är i full gång att rigga för framtiden. Vår vision är att vara den mest framtidsorienterade och mest innovativa aktören i branschen. Detta gör vi bland annat genom att aktivt driva den digitala utvecklingen inom logistik och genom att ständigt utveckla oss för att finna de bästa lösningarna för våra kunder. Attraktiva arbetsplatser och hållbarhet är två huvudprioriteringar för Posten och Bring.

Bring är en del av Posten Norge-koncernen, den fjärde största post- och logistikaktören i Norden. Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Vi jobbar med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Vi är ett stort och kompetent lag med 18 000 medarbetare i alla nordiska länder. Hos oss utvecklar och levererar vi helhetslösningar inom logistik, post och kommunikation, med Norden som hemmamarknad.

Oberoende var du börjar inom koncernen har du stora möjligheter att växa, både i ditt jobb och som individ. Hos oss på Posten & Bring är professionell och personlig utveckling centralt. Med kontakter och nätverk i flera länder har du stor möjlighet att påverka din karriär.

Posten & Brings traineeprogram är en unik möjlighet att under två år kombinera och utveckla kunskap och nätverk i en stor nordisk koncern. Positionen som trainee ger en fantastisk början på en karriär som en av nyckelpersonerna i vår organisation. Under det två år långa programmet med tre placeringar har traineen stor möjlighet att själv påverka var och med vad denne vill jobba och vilka egenskaper som önskas utvecklas. Traineen får dessutom praktisk kunskap inom vår verksamhet genom hela programmet, bland annat under en 1-2 månader lång period där traineen ges möjlighet till ledarskapserfarenhet i produktion.

Som en del av traineeprogrammet kommer du märka att din personliga utveckling står i fokus. Traineerna uppmanas och stöttas i att utarbeta en egen utvecklingsplan för traineeperioden och fortsatt karriär. Det finns en stor stödfunktion kring traineen med traineekoordinator, den närmaste ledaren och en personlig mentor som hjälper traineen med den yrkesmässiga och personliga utvecklingen. Parallellt med de olika placeringarna anordnas ledarskapsutbildningar och kurser i arbetsmetodik. Kompetensdagar varje månad tillför ny kunskap om Brings organisation, strategi,marknad och värdekedja.

För att stödja vår strategi söker vi traineer från alla nordiska läder. Med bas i antingen Oslo eller Stockholm har du möjlighet att arbeta i hela Norden.

Certified

Programinformation

Ansök senast

13 oktober 2019

Tillträde

1 september 2020

Utbildning

Logistik, ekonomi, IT, innovation, ledarskap, projektledning, strategi, HR, marknadsföring, samhällskunskap, miljö och CSR.

Utland

Ja, åtminstone en av de tre placeringarna är utomlands. Gemensamt för alla traineer är att första hospitering är i Oslo.

Kontaktperson

Dorthe Underwood Traineekoordinator, 47 930 94 448, Dorthe.underwood@posten.no

Ansökan

https://www.postennorge.no/jobb/trainee-hos-oss

Startsidan

https://www.bring.se/

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer