Header_image2.jpg
knowit_1.png

Knowit traineeprogram

Vi erbjuder ett tufft och krävande traineeprogram för dig som vill göra karriär som konsult. Vårt traineeprogram inleds med en intensiv teoriperiod där du får verktyg och kunskap om vad det innebär att vara konsult samt lära dig mer om affärsmannaskap och det personliga ledarskapet.

Den första månaden får du ta del av tips, råd och lärdomar från några av it-branschens bästa konsulter, som du sedan tillämpar under en två månaders praktik. Under praktiken jobbar du i kunduppdrag inom det område där du vill specialisera dig.

Du får under hela traineeperioden tillgång till en personlig handledare som ser till att ge dig den stöttning och vägledning du behöver. Målet är att du ska få rätt verktyg, lära dig använda dem och därmed få en stabil och bra start på din yrkeskarriär.

Är du den vi söker till 2020 års program?
Vi söker dig som är nyexaminerad från universitet eller högskola med inriktning mot systemvetenskap, data och matematik eller är ingenjör. Du kan också ha varit yrkesverksam under något år och vill ha en nystart på karriären. Vi ser att du som söker är ambitiös, inte nöjer dig med det näst bästa och strävar efter ständig utveckling i din yrkesroll och vill växa som människa.

Traineeprogram med flera kompetensinriktningar
Vi erbjuder program på flera orter med olika kompetensinriktningar. 2020 års traineeupplaga är ännu inte spikat, men här kan du se exempel på vilka inriktningar vi söker:

  • Design av digitala produkter
  • Kravanalys
  • System- och webbutveckling, back-end (C# .NET eller Java)
  • Webbutveckling, front-end (HTML, CSS och JavaScript)
  • Mobilutveckling för Android och iOS
  • Test och kvalitet
  • Management
  • Business intelligence

Om Knowit
Knowit erbjuder en spännande arbetsplats, som ger stora möjligheter för unga människor att utvecklas både professionellt och personligt. Vårt medarbetarlöfte – Grow. Create a Difference. Together - visar vilken sorts företag vi vill vara. Vi uppmuntrar innovation och personligt engagemang och varje medarbetare har ett stort eget inflytande. Vår förmåga att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer Knowit från andra konsultbolag. Vi består av cirka 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Välkommen till oss på Knowit Experience och Knowit Solutions!

Programinformation

Ansök senast

Februari 2020

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

högskole- och universitetsutbildning med inriktning på systemvetenskap, data, matematik eller annat relevant område

Utland

Nej

Kontaktperson

Robin Grönholm, robin.gronholm@knowit.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.knowit.se/karriar/trainee/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer