Här söker Sveriges främsta företag sina nya stjärnor
}
TraineeDagen-1400x235px-Kickstarta_NY2.gif

Knowit

Genom att förena kreativ styrka och strategisk kompetens med passion för teknologi tänker vi både nytt och annorlunda. Vårt sätt att arbeta, och hur vi organiserar oss, matchar dagens föränderliga värld med nya arbetssätt, nya affärsmodeller och ny teknologi.

Knowit är ett av Sveriges ledande IT-konsultbolag med verksamhet i hela landet från Luleå till Lund. Vi har dessutom verksamhet i Norge, Finland, Estland, Danmark och Tyskland. Våra kunder finns inom en rad olika branscher Bank & Finans, Offentlig sektor, Telekom, Industri, Handel & Tjänster, Läkemedel, Media, Energi med flera. Med över 1900 specialister erbjuder vi spetskompetens inom affärsområdena Solutions, Experience och Insight.


Vårt Traineeprogram
Vi erbjuder ett tufft och krävande traineeprogram för dig som vill bli konsult och specialist inom något av områdena Utveckling med fokus på .Net eller Java, Mobilutveckling, Webbutveckling och design av digitala produkter, IT Management, Business Intelligence eller Test.

Nu söker vi dig som är nyutexaminerad från universitet eller högskola med inriktning på systemvetenskap, data och matematik eller är ingenjör. Du kan också ha varit yrkesverksam under något år och känner att du vill ha en nystart på karriären. Gemensamt är att du är ambitiös, inte nöjer dig med det näst bästa och strävar efter ständig utveckling i din yrkesroll och vill växa som människa.

Vårt traineeprogram inleds med en intensiv och krävande teoriperiod där du får verktyg och kunskap om vad det innebär att vara konsult, affärsmannaskap och det personliga ledarskapet. Under programmet varvar vi praktik och teori. Du kommer att jobba i kunduppdrag inom det område du valt att specialisera dig inom. Under hela traineeperioden har du möjlighet att få en personlig mentor som alltid har tid för dig, stöttar och hjälper dig att utvecklas i en positiv anda.

 

Programinformation

Ansök senast

Våren 2018

Tillträde

Hösten 2018

Utbildning

Primärt högskole- och universitetsutbildning inriktadepå systemvetenskap, data, matematik eller annat relevant område

Utland

Nej

Kontaktperson

https://www.knowit.se/jobb/bli-en-av-vara-traineer/

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

https://www.knowit.se/articles/traineeprogram/

Följ oss i sociala media
Bild för hemsidan studentambassadörer.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer

TRAINEENYHET2017-06-07, Knowit Stockholms traineeprogram startar hösten 2018 med ansökan våren 2018.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-02-08, Knowit Stockholm traineeprogram startar september 2017 med ansökan mellan 1 mars - 31 maj 2017.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-02-06, Knowit Stockholm startar hösten 2017 med ansökan senast 1 mars 2017.

Läs mer