Knowit

Vi erbjuder ett tufft och krävande traineeprogram för dig som vill göra karriär som konsult. Vårt traineeprogram inleds med en intensiv teoriperiod där du får verktyg och kunskap om vad det innebär att vara konsult, affärsmannaskap och personligt ledarskap. Under programmet varvar vi praktik och teori. Under hela traineeperioden har du möjlighet att få en personlig mentor som alltid har tid för dig, stöttar och hjälper dig att utvecklas i en positiv anda. Välkommen till oss på Knowit Experience och Knowit Solutions!

Vi söker dig...

...som är nyexaminerad från universitet eller högskola med inriktning mot systemvetenskap, data och matematik eller är ingenjör. Du kan också ha varit yrkesverksam under något år och känner att du vill ha en nystart på karriären. Du är ambitiös, nöjer dig inte med det näst bästa och strävar efter ständig utveckling i din yrkesroll och vill växa som människa.

Om Knowit

Knowit erbjuder en spännande arbetsplats, som ger stora möjligheter för unga människor att utvecklas både professionellt och personligt. Vårt medarbetarlöfte – Grow. Create a Difference. Together - visar vilken sorts företag vi vill vara. Vi uppmuntrar innovation och personligt engagemang och varje medarbetare har ett stort eget inflytande. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer Knowit från andra konsultbolag. Vi består av cirka 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

På flera orter

Traineeprogrammet finns på flera orter, men har en gemensam programstart i Stockholm. Det går fint att söka till programmet på flera orter. Inför 2018 års upplaga av programmet finns vi på följande orter:

  • Stockholm
  • Uppsala
  • Sundsvall

Flera kompetensinriktningar

Observera att våra olika orter erbjuder olika kompetensinriktningar. Här följer några exempel på inriktningar vi söker:

  • Design av digitala produkter
  • System- och webbutveckling (C# .NET, Java, HTML, CSS, JavaScript)
  • Mobilutveckling för Android och iOS
  • Test och kvalitet
  • Management
  • Business intelligence

Programinformation

Ansök senast

31 maj 2018

Tillträde

Hösten 2018

Utbildning

Primärt högskole- och universitetsutbildning inriktadepå systemvetenskap, data, matematik eller annat relevant område

Utland

Nej

Kontaktperson

Robin Grönholm, +46 76 338 24 42, robin.gronholm@knowit.se

Ansökan

https://www.knowit.se/trainee

Startsidan

https://www.knowit.se/trainee

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer

TRAINEENYHET2018-01-24, Knowit Stockholms traineeprogram startar hösten 2018 med ansökan 31 maj 2018.

Läs mer

TRAINEENYHET2017-06-07, Knowit Stockholms traineeprogram startar hösten 2018 med ansökan våren 2018.

Läs mer