Här söker Sveriges främsta företag sina nya stjärnor
}
TraineeDagen-1400x235px-Kickstarta_NY2.gif

JMs Traineeprogram med inriktning projektutveckling av bostäder

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.

JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap

Vi vill investera i personer som har potential att bli nyckelpersoner inom JMs projektutvecklingsorganisation och som redan från start bidrar till att utveckla vår verksamhet. Du kommer att vara verksam inom olika områden på JM under programmets gång och därigenom få kunskap om vår affär, våra processer och vår kultur. Det 2-åriga traineeprogrammet består av fem block som pågår under cirka sex månader vardera. Du kommer att göra två block inom produktion, ett block inom projektering, ett block projektledning inklusive marknad och försäljning, 1 block verksamhetsutveckling och centrala inköp. Blocken är både praktiskt och teoretiskt inriktade. Efter varje avslutat block samlas samtliga projektutvecklingstraineer för en teorivecka. Under minst ett av de fem blocken är du placerad på en annan ort eller region.

Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen med inriktning samhällsbyggnad/väg och vatten, lantmäteri, arkitektur, industriell ekonomi eller motsvarande.

Certified

Programinformation

Ansök senast

8 januari - 15 februari 2018

Tillträde

Hösten 2018

Utbildning

Civilingenjör inom samhällsbyggnad/väg- och vatten, lantmäteri, arkitektur, industriell ekonomi

Utland

Delvis

Kontaktperson

Jesper Rehn, jesper.rehn@jm.se

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

http://www.jm.se/trainee

Följ oss i sociala media