Jeeves Traineeprogram 2019

Om Jeeves 
Jeeves är en växande leverantör av affärssystemslösningar för små och medelstora företag inom tillverkning, handel och distribution. Vi ingår i en internationell koncern och har sedan starten 1992 vuxit till drygt 170 anställda. Jeeves har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Växjö och Jönköping. 

På Jeeves vet vi att alla verksamheter är unika och har sina specifika behov. Därför ser vi olikhet som en styrka och förstår vikten av att kunna se saker ur många olika perspektiv. Vi sätter värde på engagemang och nyfikenhet, eftersom vi är övertygade om att det skapar kvalitet och driver utvecklingen framåt.  

Vill du starta din resa inom affärssystemsvärlden? På ett medelstort företag med 170 medarbetare kommer du nära dina kollegor från första början. Jeeves är lagom litet för att du ska lära känna många samt kunna arbeta brett, men samtidigt lagom stort för att du ska kunna utvecklas och testa nya roller i framtiden. Vi kommer att utbilda dig från start och du kommer tidigt att få nätverka och lära känna andra Jeevesare. Inom Jeeves har vi flera medarbetare som startade sin karriär i vårt traineeprogram och idag besitter nyckelpositioner i vår verksamhet.Nu söker vi trainees inom consulting, sales och support till Stockholm och Jönköping.  

Jeeves Traineeprogram har ett strukturerat och planerat schema för att säkerställa att du ska få den utbildning som krävs för att få bästa möjliga start på din karriär. Du kommer att få möjligheten att besöka olika kontor och praktisera dina nyvunna kunskaper samt lära från andra medarbetare och funktioner. På Jeeves kommer du att få följa ett affärssystems hela resa - från utveckling till implementation till support av systemet. Vi äger hela kedjan och därmed får du större chans att bli insatt i, samt påverka, affärssystemets framtida utveckling. 

Under traineeprogrammet erbjuds du: 

  • 4 månader teori - gå igenom affärssystemets moduler och tillägg inom ekonomi, produktion, logistik och utveckling.  
  • 4 månader praktik - praktisera dina kunskaper från teorin och gå jämte kollegor för att lära dig i det dagliga arbetet. 

Traineeprogrammets första teoretiska del kommer att ske i Stockholm, medan praktiken primärt kommer att ske i Stockholm eller Jönköping beroende på vilken ort du har sökt till. 

Vidare erbjuds du:

  • en handledare som du kommer ha tillsammans med övriga trainees genom hela programmet
  • nära kontakt med övriga medarbetare under hela programmet
  • nära samarbete med övriga trainees
  • en mentor efter programmets slut inom ditt valda specialistområde.

Vem är du? 
Vi söker dig som har tagit examen under de senaste åren och känner att affärssystemsbranschen är något för dig.

För att passa i tjänsten ser vi att du: 

  • har en Högskole- eller Universitetsutbildning inom Systemvetenskap, IT, Affärssystem, Ingenjör, Ekonomi eller likvärdigt. 
  • behärskar svenska och engelska obehindrat, såväl i tal som skrift.
  • gärna har arbetat inom logistik, ekonomi eller produktion för att förstå flödet i verksamheten.  

För att lyckas väl i rollen som trainee bör du vara nyfiken, redo att utmanas och ha en stor vilja att lära dig nya saker. Initiativtagande och mod är egenskaper vi sätter stort värde på. För att trivas i denna roll har du en god förmåga att interagera med olika typer av människor där du är lyhörd och serviceinriktad. För att lyckas väl under traineeprogrammet bör du både trivas med att arbeta självständigt, analytiskt och lösningsorienterat, samtidigt som du trivs med att arbeta i grupp där ni hjälper och lär av varandra.

Läs mer i våra annonser på vår karriärsida. Välkommen med din ansökan!

Programinformation

Ansök senast

9 november 2018

Tillträde

21 januari 2019

Utbildning

Högskole- eller Universitetsutbildning inom Systemvetenskap, IT, Affärssystem, Ingenjör, Ekonomi eller likvärdigt.

Utland

Nej

Kontaktperson

Hanna Olin, 070-983 96 11, hanna.olin@jeeves.se

Ansökan

https://join.jeeveserp.com/jobs

Startsidan

https://bit.ly/2CobcmK

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer