Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

IT-Traineeprogram inom Java

IT-avdelningen är en stor arbetsplats, här arbetar ungefär 200 anställda och konsulter tillsammans i hela systemutvecklings- och driftprocessen, från projektledare till programmerare och infrastrukturtekniker. Vi ligger i framkant när det gäller ny teknik och lägger stor vikt vid programmering, infrastruktur, arkitektur och metoder. Vi har ett teambaserat arbetssätt och vi jobbar agilt enligt scrum och kanban.

Som trainee hos oss får du möjlighet att göra karriär på både djupet och bredden! Du får möjlighet att medverka i arbetet på flera av våra enheter. Våra duktiga och engagerade medarbetare håller seminarium, utbildningar och workshops som ger dig en stabil grund för fortsatt avancemang!

Vi söker dig som har en akademisk examen inom IT som är högst tre år gammal, exempelvis inom systemvetenskap, systemutveckling eller systemarkitektur. Du ser en framtid som programmerare inom Java, både back-end och front-end.

Programinformation

Ansök senast

Januari 2020

Tillträde

September 2020

Utbildning

Examen inom IT. Systemvetenskap, systemutveckling eller systemarkitektur.

Utland

Nej

Startsidan