Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

IT Talent Program

Vår främsta uppgift är att säkerställa att alla har möjlighet till ett mer uppkopplat liv. Vi tycker att ett mer uppkopplat liv är ett bättre liv. Vi jobbar därför aktivt med att göra vår data mer lättillgängligt till våra kunder, oberoende av var eller när de vill komma åt det. Sedan början 1993 när Jan Stenbeck grundade företaget, har vi varit en tuff utmanare till statens monopol och andra etablerade leverantörer.

Tele2 erbjuder mobila tjänster, fast bredband och telefoni, datanätverk och globala IoT lösningar. Varje dag kan 10 miljoner kunder i 7 olika länder njuta av vår snabba och trådlösa uppkoppling genom vårt prisbelönta nätverk.

Nu när Tele2 och Com Hem äntligen är tillsammans har vi vidareutvecklat Com Hems IT-program och välkomnar nu unga talanger till vårt nya IT-talangprogram. Vi erbjuder dig att vara en del av Tele2 Tech Community som består av hundratals hängivna kollegor som delar en gemensam vision - “to fearlessly liberate people to live a more connected life”. Tillsammans arbetar vi för att utveckla och underhålla den teknik som behövs för att nå detta mål. Vill du bli en del i vår Tech Community och hjälpa oss att förvandla denna vision till verklighet?

Under 10 månader får du som IT-talang på Tele2 ta del av både interna och externa utbildningar inom allt från de senaste teknikerna till Self Leadership-träning. När programmet är färdigt fortsätter du att utvecklas i din roll som utvecklare, och förhoppningsvis är det bara början på en spännande resa många år framåt tillsammans med dig och Tele2!

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2020

Tillträde

Hösten 2021

Utbildning

Kandidatexamen - vt 2020 Datateknik & Systemvetare/IT

Utland

Nej

Kontaktperson

Jessica Ekstam, jessica.ekstam@tele2.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.tele2.com/career/talent-programs/it-graduate-program

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer