Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Investeringsanalytiker

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 9 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2018 hade bolaget proformaintäkter på 13,4 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com.

Nu startar vi fjärde omgången av vårt internationella Graduate Program i 10 europeiska länder. Genom programmet kan vi erbjuda unga talanger en unik möjlighet att växa, utvecklas och knyta kontakter i en dynamisk bransch! Till vår verksamhet i Sverige söker vi dig som vill utvecklas som Finansiell Analytiker.

I vårt traineeprogram Next Generation Program får du vara med om ett utmanande och spännande år, i en utvecklande internationell bolagsmiljö. En erfarenhet där dina ansträngningar verkligen gör skillnad för våra kunder, slutkunder, för Intrum, för samhället och viktigast - för dig själv.

Programmet är designat i tre moduler där du arbetare i olika avdelningar, flera team, bygger ett stort nätverk och utvecklar nya kunskaper och erfarenheter. Att både utvecklas och själv bidra, är kärnan i programmet. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter och insikter från både vår dagliga business och från speciella utvecklingsprojekt. Under den andra modulen får du tillbringa två månader utomlands för att skaffa dig nya perspektiv och möta nya människor. Programmet startar 1 september 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!

Programinformation

Ansök senast

23 februari 2020

Tillträde

1 september 2020

Utbildning

Ingenjör och ekonomi

Utland

Ja, delvis

Kontaktperson

Markus Gustafsson, markus.gustafsson@intrum.com, Helena Eriksson, helena.eriksson@intrum.com

Ansökan

https://www.intrum.se/karriar-i-intrum/lediga-tjanster/next-generation-program/

Startsidan

https://www.intrum.com/career/next-generation-program/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer