Intility Management Trainee

Vill du jobba för ett världsledande IT-företag med ett koncept du kan vara stolt över att få representera? Vill du ha kraften att påverka redan från dag ett? Är du nyfiken och intresserad av personlig utveckling och utmaningar? Då kan du vara rätt person för att vidareutveckla Intility.

Intility är en nästa generations cloud-plattform i stark tillväxt. Intility består av nära 300 medarbetare som bidrar till att digitalisera morgondagens företag. Intility uppgraderas kontinuerligt med ny funktionalitet och inkluderar ett stadigt ökande antal integrerade cloud-tjänster så som Microsoft Azure, Office 365, Amazon Web Services och Salesforce.

Intility är ett företag med stark tillväxt, och just nu letar vi efter energiska medarbetare till vårt Management Trainee Program. Vi söker dig som är hungrig och initiativrik, och som vill arbeta hårt för att bli en viktig resurs i företagets utveckling. Rätt kandidater ser möjligheter, snarare än problem, och drivs av en vilja att ständigt förbättras och utvecklas i samarbete med de bästa inom sina områden.

Du blir en del av en attraktiv och teamorienterad arbetsmiljö med bred kompetens och en informell umgängesform. Vår platta organisation ger dynamiska arbetsförhållanden med stora möjligheter för egna initiativ och individuell utveckling. Traineeprogrammet varar i 18 månader. Rätt kandidater ges stor möjlighet till påverkan när det gäller att forma sin egen väg i utvecklingsprogrammet och innehåll i vidare anställning.

Device Services levererar tjänster, rådgivning och försäljning inom Enterprise Client, - MAC, -Mobilitet och -Print. Som Management Trainee i Device Services kommer du att få god produktkännedom genom rådgivning och deltagande i kundprojekt, och du blir en del av ett team som arbetar för att utveckla morgondagens Device- tjänster som VDI och IoT predictive support baserat på machine learning.

Digital Advisory är ansvariga för rådgivning, lösningar och tjänster för kunders digitalisering. Avdelningen levererar lösningar inom Identity, Productivity, Unified Communication & Collaboration, Search, Document Management, Customer Relationship Management och Business Intelligence. Dessutom är avdelningen ansvarig för hanteringen av kundens övriga affärsapplikationer och digitaliseringsrådgivning. Som Management Trainee kommer du lära dig mer om hur företag digitaliserar sina affärsprocesser med hjälp av applikationer från Intility och / eller tredje parter. Kandidaterna kommer att hjälpa programchefer, produktchefer och kundchefer i sitt arbete och kan till sist uppta en eller flera av dessa roller själva.

Sales & Marketing utvecklar din kunskap om våra tjänster och marknader. Som Management Trainee kommer du att delta i och få djup kunskap om hela försäljningen, från den första kontakten med nya kunder till kontrakt och överföring till ett projekt. Avtalsförnyelse och kontraktshantering gentemot befintliga kunder är också ett viktigt ansvarsområde i denna avdelning.

Project Management ger dig möjlighet att arbeta med projektledning i samband med att du skapar nya kunder och interna projekt. Som projektledare är du tidigt involverad i försäljningen för att underlätta projektkörningen och se till att lösningarna som levereras skräddarsys efter kundens behov och krav. Intility Project Managers ansvarar för att projektet lyckas.

Finance & Business Controlling är ansvariga för ett brett utbud av uppgifter inom kund- och servicehantering, redovisning och fakturering. Som Management Trainee kommer du utveckla färdigheter inom databehandling och analys, förståelse av prissättning av tjänster, och inte minst vid digitalisering av finansavdelningens uppgifter.

Cloud Infrastructure är ansvariga för infrastrukturen i våra norska och internationella datacenter. Arbetet innebär utveckling av produkter och tjänster i samband med datacentret, samt integration med andra Intility-tjänster. En period inom Cloud Infrastructure ger dig teknisk insikt och erfarenhet av internationella datacenterlösningar som tillhandahåller viktiga sociala funktioner - med hög säkerhet, tillgänglighet och integritetskrav. Intility ligger i framkant av den senaste datacentertekniken och ger rätt kandidater en unik inblick i världens snabbast växande bransch.

Talent Management är ansvarig för rekrytering och kompetensutveckling inom Intility, och är en central avdelning för att möta bolagets ambitioner om fortsatt tillväxt. Som Management Trainee kommer du att bidra till och utveckla dina kunskaper inom områdena Employer Branding, Talent Acquisition och Talent Development och blir en viktig resurs i avdelningen.

Hos oss:

 • Representerar du ett koncept du är stolt över.
 • Du får utmanande arbetsuppgifter från dag ett.
 • Kommer du att kastas direkt in i arbetet med god hjälp av dina trevliga kollegor.
 • Betyder det något att du kommer till jobbet eftersom vi är beroende av din kunskap.
 • Kommer du att bli en del av en ung miljö med många sociala events.
 • Måste du arbeta hårt, men du kommer att se fram emot att gå till jobbet.

Vi söker dig som:

 • Har minst 4 års utbildning (motsvarande 1- eller 2-årig magistergrad).
 • Har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska.
 • Har intresse för skärningspunkten mellan teknik och affärer.
 • Vill hjälpa dina kollegor, inte för att du måste, utan för att du vill.
 • Gillar organisering och planering eftersom det gör vardagen så mycket enklare.
 • Har förmåga att få med dig andra för att lösa utmaningar.
 • Blir motiverad när du får en arbetsuppgift som du inte riktigt vet hur du ska lösa.
 • Vill vara med och skapa något och få ut något av din arbetskarriär.

Ladda upp CV, ansökan och betyg från gymnasiet och högre utbildning. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Ansökan löpande

Tillträde

Enligt avtal

Utbildning

1- eller 2-årig magistergrad

Utland

I Norge

Kontaktperson

Ane Ognøy Lægland, Talent Manager, +47 24 10 32 01, +47 928 69 974, ane@intility.no

Ansökan

https://apply.recman.no/job_post.php?id=102752&path=traineeguiden

Startsidan

http://www.intility.no/karriere

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer