Implemas Traineeprogram

Implema omsätter 220 miljoner kronor och har verksamhet i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Göteborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Örebro, Sundsvall och Umeå. Företaget grundades 1998 och har idag cirka 120 anställda.

Implema – en nära partner
Redan från starten när företaget grundades 1998 har vi arbetat mycket nära våra kunder. Vi är en aktiv och coachande partner som tar fullt projektansvar och totalansvar för kundens affärsprocesser. De flesta av företagets kunder är idag medelstora till stora svenska företag med internationell verksamhet och bolag i flera länder.

Långsiktigt och säkert val
Implemas fyra grundare är fortfarande aktiva på heltid i bolaget vilket borgar för en långsiktighet och ett aktivt engagemang i företagets kunder och deras verksamheter.Implema har värderats till högsta kredit­värdighet AAA elva år i rad och vi har kvalitets­certifiering enligt ISO 9001:2015.

Trainee på Implema
På Implema får du jobba med att utveckla företags verksamheter och affärsprocesser. Du får jobba i kundteam och får snabbt ta eget ansvar i olika projekt. I Implemas traineeprogram utbildas du till affärssystemkonsult. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens och riktigt bra karriärmöjligheter. Vi som jobbar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi brinner för att tillsammans med våra kunder utveckla företags affärsprocesser och vi tycker det är kul att jobba tillsammans i kundteam.

Vem kan söka?
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet eller som är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom eller systemvetare.

Om traineeprogrammet
Den första delen inleds med individuell mentorstödd utbildning varvat med praktik och självstudier. Programmet består av två block som löper parallellt.

Block 1 är gemensamt där hela gruppen introduceras i Implemas företagskultur, projektmetodik och konsultmannaskap. Här ligger mycket av hemligheten i att Implema idag är ledande i Sverige när det gäller implementation av affärssystem.

Block 2 handlar om att fördjupa sig inom sitt egna specialistområde. Detta block består av individuell mentorstödd utbildning kombinerat med självstudier. Vi kommer tidigt i programmet att varva de teoretiska kunskaperna med praktik.

Syftet är att ge varje trainee de bästa förutsättningarna för att snabbt utvecklas till självgående konsulter inom områden som försäljning, logistik, inköp, produktion, ekonomi, programmering och integration. Aktuella placeringsorter är i första hand Stockholm, Linköping och Malmö. Det finns även möjlighet till placering på Implemas övriga kontor i Sverige.

Ange önskad placeringsort i din ansökan.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2019

Tillträde

Hösten 2020

Utbildning

Nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, datavetare eller systemvetare.

Utland

Finns eventuellt möjlighet

Kontaktperson

Kent Thoresson, kent.thoresson@implema.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.implema.se/jobba-hos-oss/traineeprogram

Följ oss i sociala media