HSB Bostad Traineeprogram

Om HSB Bostad AB

HSB Bostad AB är ett byggbolag som ägs av 4 regionala HSB föreningar och har till uppgift att producera bostäder i Stockholms län. Vår vision är att skapa framtidens bästa boende i samverkan med våra ägare. Bolaget har en markportfölj innehållande byggrätter för cirka 5000 nya bostäder inom de närmaste åren. Bolaget utvecklar och producerar idag ca 700 bostäder om året och omsätter 3 miljarder kronor. HSB Bostad har ca 100 anställda och arbetar med hela nyproduktionsprocessen från markförvärv, projektutveckling, produktion och försäljning till eftermarknad. Vi sitter i nyrenoverade lokaler centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm.

Om programmet
HSB Bostad är på jakt efter en ny talang till traineeprogrammet 2020/2021. Vi erbjuder en plats som trainee inom nyproduktion av bostadsrätter. Hos oss får du arbeta inom många olika områden som byggprojektledning, kalkyl, inköp, marknadsanalys, affärsutveckling, produktion och eftermarknad. Du får erfarenhet av alla projektfaser, från idé till färdigt hus och du kommer att ha stöd av en erfaren mentor genom hela traineeprogrammet.

Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjör, har en master från samhällsbyggnadsprogrammet eller en liknande akademisk utbildning. Du är driven, engagerad och har hög social kompetens samtidigt som du är noggrann, strukturerad och effektiv. Vi anpassar traineeprogrammet, som är 12 månader långt, efter din kompetens, dina erfarenheter och dina intresseområden.

Vi erbjuder dig ett traineeprogram i ett välmående växande företag som sätter sina medarbetare i främsta rummet och månar om balans i livet. Detta avspeglas i de förmåner och den attraktiva personalpolitik som genomsyrar bolaget. Nöjda och välmående medarbetare är väl rustade att utvecklas och skapa framgångar. Kanske är det en bidragande orsak till att HSB Bostad vann årets nöjdaste kunder 2016 bland alla bostadsproduktionsbolag i hela Sverige.

Våra kärnvärderingar Engagemang Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är väl förankrade i organisationen och vägleder oss i vårt förhållningssätt till våra kollegor, kunder och samarbetspartners.

Programmet startar i september 2020 och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2020

Tillträde

September 2020

Utbildning

Civilingenjörer eller master från Samhällsbyggnadsprogrammet

Utland

Nej

Kontaktperson

Camilla Thurn, 010-442 02 16 Inger Lewander, 010-4420263

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

https://www.hsb.se/stockholm/om-hsb/jobba-hos-oss/jobbannons/?cid=11284&aid=3678418638

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer